reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Hej hej dziewczyny nie chce któraś darmowej praktyki przed porodem? Mam tu u siebie 3,5latka który co prawda jeszcze śpi (za to w nocy jaka impreza byla! :)) mój własny, kochany ale wredny...
+ 3latka...ten to dopiero ma gardło, drze sie za mamą juz godzinę z przerwami na picie i przekąskę...
+7 miesięcznika , kochane dziecko byle by była torba kukurydzianych i wszystko mu wsio ;)
A za jakiś czas dołączy szef gangu - 6latek , przyszly maratończyk w biegach dlugodystansowych .
Wszyscy (no procz najmłodszego) bywają glusi na prośby, niezwykle pomyslowi w grupie i maja niewyjasnione poklady energii w sobie.

A na końcu jestem ja...po zapaleniu dziąsła wyglądam jak ofiara doktora amatora w zabiegach z botoksu..rozczochrana,niewyspana i ubrana jak najwieksza wsiura w miescie :D

Hej hej dziewczyny nie chce któraś darmowej praktyki przed porodem? Mam tu u siebie 3,5latka który co prawda jeszcze śpi (za to w nocy jaka impreza byla! :)) mój własny, kochany ale wredny...
+ 3latka...ten to dopiero ma gardło, drze sie za mamą juz godzinę z przerwami na picie i przekąskę...
+7 miesięcznika , kochane dziecko byle by była torba kukurydzianych i wszystko mu wsio ;)
A za jakiś czas dołączy szef gangu - 6latek , przyszly maratończyk w biegach dlugodystansowych .
Wszyscy (no procz najmłodszego) bywają glusi na prośby, niezwykle pomyslowi w grupie i maja niewyjasnione poklady energii w sobie.

A na końcu jestem ja...po zapaleniu dziąsła wyglądam jak ofiara doktora amatora w zabiegach z botoksu..rozczochrana,niewyspana i ubrana jak najwieksza wsiura w miescie :D
Skąd ty takie przedszkole wytrzasnęłaś? :)

O matko ale gromadka Ci sie trafila[emoji33] Skad Ty wzielas te dzieciaki?

reklama
A my dziś do domu
Super! :)

Ja dziś poczynilam 3 poduszki do wózka dla lalek, prześcieradło i kocyk :p a i dla Remka kocyk do kompletu do prześcieradła :) tylko zastanawiam się czy połączenie bawełny i minky jest trafione bo jednak bawełna się gięcie a jak próbowałam wyprasować to minky jakby lekko się wyprostowało. U was nic się nie dzieje w rzeczach które mają takie połączenie?
IMG_20180629_113402.jpg
IMG_20180629_113453.jpg

Załączniki

• IMG_20180629_113402.jpg
    IMG_20180629_113402.jpg
    395,3 KB · Wyświetleń: 673
  • IMG_20180629_113453.jpg
    IMG_20180629_113453.jpg
    376,5 KB · Wyświetleń: 667
Do góry