Sprightly88
Fanka BB :)
Hallo,
Moja córcia urodzona wczoraj dostała 10pkt, 3010g, 52cm.
Gratulacje dla wszystkich rozpakowanych
Gratulacje kochana!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hallo,
Gratulacje [emoji8] dużo zdrówka [emoji8]Hallo,
Ja Dziewczynki chyba jadę na IP. Mam skurcze co 5 min. od ok 23 z przerwą na sen, kiedy uspokoił się wszystko. Tzn brzuch wtedy twardniał, ale nie bolało... Teraz znowu co 5 min. Ale się stresuję [emoji18][emoji18][emoji17][emoji17][emoji18][emoji18]
Gratulacje jak się czujesz? Jak malutka ma na imie?Hallo,
No a jak, sama bym wolała żeby moje dziecko poczekało żebym mogła mieć oko na montażW sumie to pierwsze, wcześniej miałam tylko na IP...
Ja miałam skurcze, bóle brzucha itd, i wszystko się uspokoiło....
Za tydzień mają mi montować kuchnię, więc chyba Hania postanowiła poczekać.......
Powodzenia [emojj110]Ja Dziewczynki chyba jadę na IP. Mam skurcze co 5 min. od ok 23 z przerwą na sen, kiedy uspokoił się wszystko. Tzn brzuch wtedy twardniał, ale nie bolało... Teraz znowu co 5 min. Ale się stresuję [emoji18][emoji18][emoji17][emoji17][emoji18][emoji18]
Powodzenia!Ja Dziewczynki chyba jadę na IP. Mam skurcze co 5 min. od ok 23 z przerwą na sen, kiedy uspokoił się wszystko. Tzn brzuch wtedy twardniał, ale nie bolało... Teraz znowu co 5 min. Ale się stresuję [emoji18][emoji18][emoji17][emoji17][emoji18][emoji18]
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]Ja Dziewczynki chyba jadę na IP. Mam skurcze co 5 min. od ok 23 z przerwą na sen, kiedy uspokoił się wszystko. Tzn brzuch wtedy twardniał, ale nie bolało... Teraz znowu co 5 min. Ale się stresuję [emoji18][emoji18][emoji17][emoji17][emoji18][emoji18]
Przy montażu będę na 100%, jestem dogadana z firmą, że gdyby coś, to tylko przywiozą elementy i montować będą jak już wyjdziemy ze szpitala - pytanie tylko, czy będę doglądała go sama w 2-paku, czy z HaniąGratulacje jak się czujesz? Jak malutka ma na imie?
No a jak, sama bym wolała żeby moje dziecko poczekało żebym mogła mieć oko na montaż
Powodzenia [emojj110]
PowodzeniaJa Dziewczynki chyba jadę na IP. Mam skurcze co 5 min. od ok 23 z przerwą na sen, kiedy uspokoił się wszystko. Tzn brzuch wtedy twardniał, ale nie bolało... Teraz znowu co 5 min. Ale się stresuję [emoji18][emoji18][emoji17][emoji17][emoji18][emoji18]
Ja Dziewczynki chyba jadę na IP. Mam skurcze co 5 min. od ok 23 z przerwą na sen, kiedy uspokoił się wszystko. Tzn brzuch wtedy twardniał, ale nie bolało... Teraz znowu co 5 min. Ale się stresuję [emoji18][emoji18][emoji17][emoji17][emoji18][emoji18]