reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Hallo,

Moja córcia urodzona wczoraj dostała 10pkt, 3010g, 52cm.

Gratulacje dla wszystkich rozpakowanych :)
Gratulacje :) jak się czujesz? Jak malutka ma na imie?

W sumie to pierwsze, wcześniej miałam tylko na IP...
Ja miałam skurcze, bóle brzucha itd, i wszystko się uspokoiło....
Za tydzień mają mi montować kuchnię, więc chyba Hania postanowiła poczekać.......
No a jak, sama bym wolała żeby moje dziecko poczekało żebym mogła mieć oko na montaż :D

Ja Dziewczynki chyba jadę na IP. Mam skurcze co 5 min. od ok 23 z przerwą na sen, kiedy uspokoił się wszystko. Tzn brzuch wtedy twardniał, ale nie bolało... Teraz znowu co 5 min. Ale się stresuję [emoji18][emoji18][emoji17][emoji17][emoji18][emoji18]
Powodzenia [emojj110]

Ja Dziewczynki chyba jadę na IP. Mam skurcze co 5 min. od ok 23 z przerwą na sen, kiedy uspokoił się wszystko. Tzn brzuch wtedy twardniał, ale nie bolało... Teraz znowu co 5 min. Ale się stresuję [emoji18][emoji18][emoji17][emoji17][emoji18][emoji18]
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]

Gratulacje :) jak się czujesz? Jak malutka ma na imie?

No a jak, sama bym wolała żeby moje dziecko poczekało żebym mogła mieć oko na montaż :D

Powodzenia [emojj110]
Przy montażu będę na 100%, jestem dogadana z firmą, że gdyby coś, to tylko przywiozą elementy i montować będą jak już wyjdziemy ze szpitala - pytanie tylko, czy będę doglądała go sama w 2-paku, czy z Hanią ;)

reklama

Oooooo następna mamusia gotowa :) czekamy na informacje!!!

Dzień dobry...

O 6.00 pobudka na siku i chyba koniec spania... plus młody wlasnie ćwiczy jakiś balet chyba bo się ciagle kręci ;) miłego dnia, udanych wizyt i akcji porodowych! Szczególnie trzymam kciuki za Wiolę i Kingę, zeby dziewczyny się już nie męczyły!

Do góry