reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja skończyłam 39 tydzień, mała położona miednicowo, jutro moje trzecie cc. Serce wali na samą myśl. W nocy spać nie będę.
Kochana no to trzymamy kciuki [emoji110][emoji110][emoji110] i czekamy na piękne zdjęcie Maleństwa [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

To powodzenia, trzymamy kciuki!!!

Bosz jaki słaby ten mecz. [emoji849][emoji849] nigdy nie byłam fanka futbolu ale to już słabizna..:
W 9miesiacu ciąży gdyby nas tam wpuscili to lepiej byśmy zagrały hehe [emoji16][emoji16] aaa najlepszy doping byłby taki gdyby za każdego gola były bony na zakupy w smyku, pepco, h&m, kappalu, zarze itd [emoji16] Takiej zawzietej reprezentacji Polski jeszcze nie było [emoji16][emoji16][emoji16] każdy mecz byśmy wygrały [emoji16] i zamiast Orły Nawałki to bylyby Lipcówki Nawałki

f2w39n7303c24ozn.png

W 9miesiacu ciąży gdyby nas tam wpuscili to lepiej byśmy zagrały hehe [emoji16][emoji16] aaa najlepszy doping byłby taki gdyby za każdego gola były bony na zakupy w smyku, pepco, h&m, kappalu, zarze itd [emoji16] Takiej zawzietej reprezentacji Polski jeszcze nie było [emoji16][emoji16][emoji16] każdy mecz byśmy wygrały [emoji16] i zamiast Orły Nawałki to bylyby Lipcówki Nawałki

f2w39n7303c24ozn.png
Hahahha [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja to chyba dziś za karę będę spać na podłodze. Śmieszy mnie strasznie ta gra a mój K się Wkurwia [emoji23] na ogół nie oglądam męczy ale jak już leci to trudno nie oglądać [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Hahahha [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja to chyba dziś za karę będę spać na podłodze. Śmieszy mnie strasznie ta gra a mój K się Wkurwia [emoji23] na ogół nie oglądam męczy ale jak już leci to trudno nie oglądać [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Bo naszym sportem narodowym powinna być siatkowka albo skoki a nie nożna [emoji16] za co oni tyle kasy dostają... Powinni mieć placone od gola lub ładnej akcji [emoji16] a oni zamiast grać podczas meczu to grają w reklamach... I robią swoje napoje energetyczne turbo grosik itp [emoji16] może z nich lepsi aktorzy i niech faktycznie w film pójdą i reklamy

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
To powodzenia, trzymamy kciuki!!!

Bosz jaki słaby ten mecz. [emoji849][emoji849] nigdy nie byłam fanka futbolu ale to już słabizna..:
moj maz po pierwszej polowie uciekl do sypialni a ja po 2 golu sie zdenerwowalam i wylaczylam telewizor.z Japonia nie musza juz grac lepiej zeby sie juz pakowali.A ja moge rodzic bo juz pomundialu

Do góry