reklama
Agatka29
Fanka BB :)
Właśnie jak rodziłam synka to be skierowana pojechałam i przyjęli mnie ,Pierwsze slysze o skierowaniu na porodowke, dlatego pytalam[emoji6]
Ja mam wizyte w poniedzialek i wtedy pessar zciagany. Bede wtedy w 37t4d[emoji5]
Ale teraz to nie wiem i ci chidzio tym skierowwniem ,ostatniO jak byłam w tym szpitalu to słyszałam jak pielęgniarka mówiła do pacjentki że oni SOR mają tylko id 22 do 6 rano może o to chodzi ? I gdybym nie miała skierowania tondo innego szpitala mogą mnie odesłać ,sama nie wiem ?
Dzisiaj biorę się za pakowanie. dzięki za dobrą radędziewczyny ogarnijcie lepiej torby, bo potem będziecie miały jak ja - mój stary na raty mi wszystko dowoził, przez co miałam pod łóżkiem 3 torby, milion niepotrzebnych rzeczy i brak tych niezbędnych, dokupywał jeszcze pod szpitalem coś, co mieliśmy w domu. No i zamiast koszul przywiózł mi sukienki, zamiast bielizny do karmienia - koronkowe sztywne staniki itd. Przywiózł też np. całą wielką pakę pieluch - 88szt. bo nie był pewien, ile ma tego wziąć.
No chyba że wasi jacyś bardziej ogarnięci
Agatka29
Może teraz zleci na wizycie , ja dziś mam 37+6 i pierwsze ktgA co do ktg to tez tetaz nie mam. Mualam dwa razy wczesniej ze wzgledu na skurcze, a yeraz nic nie mowil.
Ja tez mam.skierowaniem do szpitala lekarz powiedział ze raczej nke trzeba ale nie zaszkodzi miećWłaśnie jak rodziłam synka to be skierowana pojechałam i przyjęli mnie ,
Ale teraz to nie wiem i ci chidzio tym skierowwniem ,ostatniO jak byłam w tym szpitalu to słyszałam jak pielęgniarka mówiła do pacjentki że oni SOR mają tylko id 22 do 6 rano może o to chodzi ? I gdybym nie miała skierowania tondo innego szpitala mogą mnie odesłać ,sama nie wiem ?
Veraska
Gratulacje :-*Hej dziewczyny,
14.06 o 8 rano przyszły na świat nasze córeczki - Ellin (2400 g) i Koral (2000g).
Są przecudowne. Koral jest bardzo malutka i potrzebuje dokarmiania i dogrzewania, ale może juz jutro wyjdziemu razem do domu.
Porod byl przez cc, ale nie bylo zle. W sumie to były to najpiekniejsze 45 minut w moim zyciu.
Zyczymu wszystkim mamusiom wytrwalosci na końcówce ciąży!
Moni17.06
Ja dzis tez mam pierwsze ktgMoże teraz zleci na wizycie , ja dziś mam 37+6 i pierwsze ktg
Karla88
Właśnie jak rodziłam synka to be skierowana pojechałam i przyjęli mnie ,
Generalnie nie ma skierowania do szpitala bo możesz rodzic gdzie chcesz lub gdzie będziesz mieć szybciej w razie akcji
A te godz od 22-6:00 to opieka właśnie sor gdzie z nagłymi przypadkami pacjenci przyjeżdzają od 6-22 pracują lekarze w przychodni wiec przyjmują pacjentów a w weekendy święta i dni powszednie 22-6 mysle ze to o to chodziło nie o porodówkę
Agatka29
Ja też caly czas myslalam że nie trzeba skierowania, ale skoro wypisałem to niech będzie,Generalnie nie ma skierowania do szpitala bo możesz rodzic gdzie chcesz lub gdzie będziesz mieć szybciej w razie akcji
A te godz od 22-6:00 to opieka właśnie sor gdzie z nagłymi przypadkami pacjenci przyjeżdzają od 6-22 pracują lekarze w przychodni wiec przyjmują pacjentów a w weekendy święta i dni powszednie 22-6 mysle ze to o to chodziło nie o porodówkę
A bez skierowania tak jak piszesz pewnie tez by mnie przyjęli
reklama
Ja już ogarnęłamdziewczyny ogarnijcie lepiej torby, bo potem będziecie miały jak ja - mój stary na raty mi wszystko dowoził, przez co miałam pod łóżkiem 3 torby, milion niepotrzebnych rzeczy i brak tych niezbędnych, dokupywał jeszcze pod szpitalem coś, co mieliśmy w domu. No i zamiast koszul przywiózł mi sukienki, zamiast bielizny do karmienia - koronkowe sztywne staniki itd. Przywiózł też np. całą wielką pakę pieluch - 88szt. bo nie był pewien, ile ma tego wziąć.
No chyba że wasi jacyś bardziej ogarnięci
Podziel się: