a który to juz tydzień masz ?Cztery dni temu miałam wizytę i dzisiaj znowu, lekarka, aż była w szoku bo powiedziała, że przez te cztery dni akcja porodowa bardzo poszła do przodu tzn z 2 cm szyjki, nie mam jej już wcale, podobno mała zeszła bardzo nisko główką, że lekarka twierdziła przy badaniu , że czuje główkę.. wszystko już podobno ułożone jest tam pod poród i pod to aby zaczęło się robić rozwarcie i sama ginekolog mówiła, że bardzo dużo się tam zadziało w cztery dni .. kolejną wizytę mam w czwartek a lekarka powiedziała , że nie jest pewna czy zobaczymy się jeszcze w czwartek ... Zaczynam się stresować.
reklama
my juz po wizycie lekarz przełożył nam miała być jutro ale przecież mecz jest :Nawet sie ucieszyłam bo bo juz sie doczekać nie mogłam wizyty mała wazy 2900 jeszcze mamy tydzień wytrzymać i możemy rodzić na wszelki wypadek skierowanie juz dostaliśmy
mi polozna powiedziala ze ktg od 38 tyg dopiero i ze nie mozliwe ze mam juz skurcze i ze czasami bolesne nie ma jak limity nfzU mnie wizyta ok jutro ktg wizyty już nie mam,mam tylko co 5 dni robić ktg i dostałam juz skierowanie gdyby cis się zaczęło dziać
Mała waży 3 300
ja miałam od 34 ktg na nfz co tydzien kazał lekarz przychodzićmi polozna powiedziala ze ktg od 38 tyg dopiero i ze nie mozliwe ze mam juz skurcze i ze czasami bolesne nie ma jak limity nfz
Wronka199
Fanka BB :)
Kurczę ja jeszcze ani razu nie mialam ktg..ja miałam od 34 ktg na nfz co tydzien kazał lekarz przychodzić
Karla88
Kurczę ja jeszcze ani razu nie mialam ktg..
Ja tez u nas wogole się tego nie praktykuje nawet 8 lat temu z córka pierwsze ktg zrobili mi Po terminie miałam się zgłaszać do szpitala i sprawdzać
Margana
Super, ze wizyta ok. To pessar zdjety, tak? Jak szyjka? I na co skierowanie, masz cc?U mnie wizyta ok jutro ktg wizyty już nie mam,mam tylko co 5 dni robić ktg i dostałam juz skierowanie gdyby cis się zaczęło dziać
Mała waży 3 300
Margana
Super, ze wszystko ok!my juz po wizycie lekarz przełożył nam miała być jutro ale przecież mecz jest :Nawet sie ucieszyłam bo bo juz sie doczekać nie mogłam wizyty mała wazy 2900 jeszcze mamy tydzień wytrzymać i możemy rodzić na wszelki wypadek skierowanie juz dostaliśmy
U mnie wizyta ok jutro ktg wizyty już nie mam,mam tylko co 5 dni robić ktg i dostałam juz skierowanie gdyby cis się zaczęło dziać
Mała waży 3 300
O to super! Gotowa już
reklama
malina_11
Ja też nieKurczę ja jeszcze ani razu nie mialam ktg..
Podziel się: