Uważaj bo wirus jaki panujeJa przed chwilą wziełam 3 prysznic dzisiaj...Mimo, że dziś jest nawet znośnie to pocę się jak głupia. Ale jakoś tak inaczej. Nie jak z upałów tylko jakbym chora była
reklama
Jola92
Fanka BB :)
Ja mam i prysznic i wannę, ale kąpiele mocno ograniczam, bo mam problem z wyjściem @Karla88 poleciła mi wstawać z pozycji "na pieska" i jest dużo lepiej, ale i tak juz niebezpiecznie, i wyglądam jak obżarty jamnik co chwieje się na plecach na wszystkie strony zanim da radę się podnieśćTo ci fajnie ja niestety nie mam wanny: ( prysznic tylko
Haha co za porównanie z.jamnikiem powiem ci ze az zaczęłam wyobrażać to sobieJa mam i prysznic i wannę, ale kąpiele mocno ograniczam, bo mam problem z wyjściem @Karla88 poleciła mi wstawać z pozycji "na pieska" i jest dużo lepiej, ale i tak juz niebezpiecznie, i wyglądam jak obżarty jamnik co chwieje się na plecach na wszystkie strony zanim da radę się podnieść
Mam to samo[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]Ja mam i prysznic i wannę, ale kąpiele mocno ograniczam, bo mam problem z wyjściem @Karla88 poleciła mi wstawać z pozycji "na pieska" i jest dużo lepiej, ale i tak juz niebezpiecznie, i wyglądam jak obżarty jamnik co chwieje się na plecach na wszystkie strony zanim da radę się podnieść
Karla88
Ja mam i prysznic i wannę, ale kąpiele mocno ograniczam, bo mam problem z wyjściem @Karla88 poleciła mi wstawać z pozycji "na pieska" i jest dużo lepiej, ale i tak juz niebezpiecznie, i wyglądam jak obżarty jamnik co chwieje się na plecach na wszystkie strony zanim da radę się podnieść
Ja wygladam jak chichuaua w ciazy [emoji23]
Załączniki
Margana
Oj Jola, kolejny objaw?[emoji6]Ja przed chwilą wziełam 3 prysznic dzisiaj...Mimo, że dziś jest nawet znośnie to pocę się jak głupia. Ale jakoś tak inaczej. Nie jak z upałów tylko jakbym chora była
Haa glupawka złapała kogoś.Ja wygladam jak chichuaua w ciazy [emoji23]
Zobacz załącznik 867662
Margana
[emoji23][emoji23][emoji23]Ja wygladam jak chichuaua w ciazy [emoji23]
Zobacz załącznik 867662
atomek
Ja mam i prysznic i wannę, ale kąpiele mocno ograniczam, bo mam problem z wyjściem @Karla88 poleciła mi wstawać z pozycji "na pieska" i jest dużo lepiej, ale i tak juz niebezpiecznie, i wyglądam jak obżarty jamnik co chwieje się na plecach na wszystkie strony zanim da radę się podnieść
Hahahahah obżarty jamnik
Jola myślałaś kiedyś o napisaniu książki? Z twoja wyobraźnia i metaforami to byłby lepszy bestseller niż Dzienniki Bridget Jones
reklama
Lipcowa mamusia
Dziewczyny czy któraś z was ma skurcze takie co 2,3 m ale czuje ruchy to raczej wszystko ok co? Bo pewnie ustapia jak przedwczoraj.
Podziel się: