To ja chyba najdalej, na Wilanowie... a może jakaś kawa po weekendzie? Czy któraś nie czuje się na siłach? No i o ile Jolka się nie rozpakuje..
Ja na Ursynowie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja chyba najdalej, na Wilanowie... a może jakaś kawa po weekendzie? Czy któraś nie czuje się na siłach? No i o ile Jolka się nie rozpakuje..
Mój ma tyle w 36 tyg. I mówią że jest ok, nie panikuj, drobny dzidziuś po prostuDziewczyny zaczynam dalej siać panikę jest u jakaś mamusia któraś dzisiuś wazy 2500: w 35 tyg //
Mój ma tyle w 36 tyg. I mówią że jest ok, nie panikuj, drobny dzidziuś po prostu [uf dzieki pocieszyłaś troszkę )
w którym szpitalu rodzisz ?Ja Przemyśl to nie tak daleko a rodzic bede w Rzeszowie . Od 2 lipca bede leżeć w szpitalu
A pisząc 35 masz na myśli 35t0d? Czy 34t 0d? Moja córcia w 34t0d miała 2600 i lekarz stwierdził, że to ładna waga i wychodzi o kilka dni starsza niż z omDziewczyny zaczynam dalej siać panikę jest u jakaś mamusia któraś dzisiuś wazy 2500: w 35 tyg //
Poniedzialek super
Tez mam wizyte raz na miesiac/ 3tyg. Moj lekarz nie widzi potrzeby czesciej, chyba ze cos by sie dzialo to przyjsc od razu. Kiedys byly 4 wizyty na cala ciaze i bylo ok. Nie wiem co tak panikuja niektorzy lekarze, ze az co tydzien niektorzy kaza przychodzic... moze wizyty prywatne i kasa wpada? jak nie ma komplikacji to chyba nie ma potrzeby?
Spoko, tylko trzeba uwazac bo ostatnio ta akcja z salmonella byla...
Dziala ta masc? Tez czegos potrzebuje, juz mam dosc tak mnie nogi bola
34i 6 dzienA pisząc 35 masz na myśli 35t0d? Czy 34t 0d? Moja córcia w 34t0d miała 2600 i lekarz stwierdził, że to ładna waga i wychodzi o kilka dni starsza niż z om
Ja dziś grzebałam w starych papierach i znalazłam USG z synem z 35tc (dokładnie 34t1d) i USG pokazywało wagę 1950, a urodził się w 41tc z wagą 3620. Nie wiem czy tak się upasł czy usg klamaloDziewczyny zaczynam dalej siać panikę jest u jakaś mamusia któraś dzisiuś wazy 2500: w 35 tyg //
No to na moje oko wagę ma idealna [emoji16] dziewczyny tu wrzucaly siatki centylowe34i 6 dzien
34i 6 dzien