reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Mi kazda godzina w poniedziałek pasuje. Costa jak najbardziej ok, nero nie bo chyba nie chcemy rzygać dalej niż widzimy :D
Jeszcze poczekajmy aż reszta Warszawskich lipcówek się wypowie, szczególnie tych które już mają dzieci, bo u nich może być kiepsko z popołudniem

Dziewczyny zaczynam dalej siać panikę jest u jakaś mamusia któraś dzisiuś wazy 2500: w 35 tyg //
A pisząc 35 masz na myśli 35t0d? Czy 34t 0d? Moja córcia w 34t0d miała 2600 i lekarz stwierdził, że to ładna waga :) i wychodzi o kilka dni starsza niż z om
Poniedzialek super

Tez mam wizyte raz na miesiac/ 3tyg. Moj lekarz nie widzi potrzeby czesciej, chyba ze cos by sie dzialo to przyjsc od razu. Kiedys byly 4 wizyty na cala ciaze i bylo ok. Nie wiem co tak panikuja niektorzy lekarze, ze az co tydzien niektorzy kaza przychodzic... moze wizyty prywatne i kasa wpada?:D jak nie ma komplikacji to chyba nie ma potrzeby?

Spoko, tylko trzeba uwazac bo ostatnio ta akcja z salmonella byla... :D

Dziala ta masc? Tez czegos potrzebuje, juz mam dosc tak mnie nogi bola :(

Dziewczyny zaczynam dalej siać panikę jest u jakaś mamusia któraś dzisiuś wazy 2500: w 35 tyg //
Ja dziś grzebałam w starych papierach i znalazłam USG z synem z 35tc (dokładnie 34t1d) i USG pokazywało wagę 1950, a urodził się w 41tc z wagą 3620. Nie wiem czy tak się upasł czy usg klamalo :D

reklama
Screenshot_2018-05-22-09-54-58.png

Załączniki

• Screenshot_2018-05-22-09-54-58.png
    Screenshot_2018-05-22-09-54-58.png
    115,1 KB · Wyświetleń: 478
Do góry