reklama
jak u was z zusem mi przyszło pismo 1 czerwca ze postępowanie sie zakończyło i tyle czekam na następny list czy zakończyło się pozytywnie dla mnie i dalej bedą szukać żeby pieniędzy nie wypłacić a już czekam na nie i czekam
olaaa7
Fanka BB :)
A czemu się boisz? mój ważył w 35+3 2700g.Dziewczyny zaczynam dalej siać panikę jest u jakaś mamusia któraś dzisiuś wazy 2500: w 35 tyg //
mówiłam wam już ze jestem panikara a jak się naczytam jeszcze na stronach głupot i panikuję a po zatym nie mogę przestać myśleć o tym ze tydzień temu tez lekarz mówił ze ważyła 2500 i dziś tezA czemu się boisz? mój ważył w 35+3 2700g.
Sprightly88
Mi pasuje poniedziałek
Miejsce też dowolne, dojadę autem albo metrem godzina najchętniej 14-15?
14 fajna godzina mnie pasuje
Yulie
Zaangażowana w BB
Od 2600 waga juz jest w normie, a jeszcze troche czasu zostalo. Nie martw sie na zapas zostalo sie cieszyc ze latwiej bedzie urodzicmówiłam wam już ze jestem panikara a jak się naczytam jeszcze na stronach głupot i panikuję a po zatym nie mogę przestać myśleć o tym ze tydzień temu tez lekarz mówił ze ważyła 2500 i dziś tez
Btw. Jak skonczyla sie sprawa z lozeczkiem?
Sprightly88
Widzę, że na razie tylko mnie nie pasuje poniedziałek. Spróbuję może jakoś to zrobić, żeby dotrzeć, bo innej okazji przed porodem już nie będzie :/
Mi pasuje jeszcze środa czwartek piątek wszystko poza wtorkiem
niemamco
hej dziewczyny!
zazdroszcze spotkania
Wlasnie piore ubranka dla malej, takze jutro torba bedzie spakowana dla siebie mam juz praktycznie wszystko, jutro ma przyjsc pizama, ktora zamowilam. Co prawda mam jeszcze 6 tyg do terminu porodu i nie zanosi sie na nic wczesniej a nawet czuje sie lepiej niz w 2 trymetrze
Mysle, ze pewno dolacze do @Karla88 krolowej wykopkow
zazdroszcze spotkania
Wlasnie piore ubranka dla malej, takze jutro torba bedzie spakowana dla siebie mam juz praktycznie wszystko, jutro ma przyjsc pizama, ktora zamowilam. Co prawda mam jeszcze 6 tyg do terminu porodu i nie zanosi sie na nic wczesniej a nawet czuje sie lepiej niz w 2 trymetrze
Mysle, ze pewno dolacze do @Karla88 krolowej wykopkow
Wiolka1980
Ja Przemyśl to nie tak daleko a rodzic bede w Rzeszowie . Od 2 lipca bede leżeć w szpitaluale wam dobrze :* warszawiaczki mozecie sie potkać a ja sama z Rzeszowa z lipcówek
reklama
naszczescie odesłał pieniądze a juz sie bałam sie nie odda zamówiłam dzis takie samo od innego sprzedawcy i uprzedziłam zanim wysle mi zeby sprawdził stan bo już będę mądrzejsza i zanim zapłacę kurierowi obejrzę łóżeczkoOd 2600 waga juz jest w normie, a jeszcze troche czasu zostalo. Nie martw sie na zapas zostalo sie cieszyc ze latwiej bedzie urodzic
Btw. Jak skonczyla sie sprawa z lozeczkiem?
Podziel się: