Margana
Fanka BB :)
Na pewno mniej jak jedt tak goraco.Czy Wasze maluszki tez tak się mało ruszają w te upały?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na pewno mniej jak jedt tak goraco.Czy Wasze maluszki tez tak się mało ruszają w te upały?
Ja mojego pod ktg to specjalnie muszę budzić.. Bo inaczej przyjdą i "potrzepią" brzuchemCzy Wasze maluszki tez tak się mało ruszają w te upały?
u Mnie non stop caly czas aktywny az czasem do boluCzy Wasze maluszki tez tak się mało ruszają w te upały?
Mój też dziś aktywny bardzo aż czasem boli. I czasami mam lekkie kłucie na dole.u Mnie non stop caly czas aktywny az czasem do bolu
rozpychaja sie chlopaki , ja akurat nie czulam klucia ale od kilku dni taki ruchliwyMój też dziś aktywny bardzo aż czasem boli. I czasami mam lekkie kłucie na dole.
u Mnie non stop caly czas aktywny az czasem do bolu
oj az tak ? moze przez te upaly taki spokojny , A kiedy ostatnio go czulas ?Zazdroszczę, my dziś już zaczynamy się martwić... czekam do wieczora i jak nie zacznie się wiercić to jadę na ip
ojej dobrze,ze w szpitalu jestes .... trzymaj sie !Czesc dziewczyny moje ktg czyste skurcze sie wyciszyly mam dostac tabletki ale dzisiaj malej tetno wariuje teraz na ktg dochodzilo czasami do 190:/