reklama
Margana
Fanka BB :)
Mniam[emoji3]Przy piątku trochę słodkości
Zobacz załącznik 865174
Margana
Milego odpoczynku!Cześć kochane my właśnie dojechaliśmy na miejsce, weekend na Mazurach także nie piszcie za dużo żebym była na bieżąco [emoji16] miłego weekendu [emoji8]
[emoji23][emoji23][emoji23] Opinia dxiewczyny najwazniejsza[emoji3]
Oczywiście, straszny dramat był
Cześć kochane my właśnie dojechaliśmy na miejsce, weekend na Mazurach także nie piszcie za dużo żebym była na bieżąco [emoji16] miłego weekendu [emoji8]
Super! Odpoczywajcie..!! Jak ja żałuję że to moje jezioro nie jest bliżej...
olaaa7
Na na udach i pośladkach już miałam przed ciążą a teraz to nie wiem czy coś mi doszło bo jakoś szczególnie nie obserwowałam.Nie jesteś sama! Ja pośladki i uda [emoji55][emoji55][emoji55][emoji55]
Super, wypoczywajCześć kochane my właśnie dojechaliśmy na miejsce, weekend na Mazurach także nie piszcie za dużo żebym była na bieżąco [emoji16] miłego weekendu [emoji8]
Moni17.06
Udanego wypoczynkuCześć kochane my właśnie dojechaliśmy na miejsce, weekend na Mazurach także nie piszcie za dużo żebym była na bieżąco [emoji16] miłego weekendu [emoji8]
Wiolka1980
Ja dawałam karte infirmacyjna do pzu i wyplacili mi pieniadze z ubezpieczenia bardzo szybko. U mnie musiało byc Co najmniej 4 dniA wypisują od daty przyjęcia tj 7 czerwca czy od daty jak mi się skończyło poprzednie l4 tj 8 czerwca?
No może jakoś przeżyje bo nie mam nic do jedzenia ze sobą bo w tym stresie nie pomyśleliśmy wczoraj o tym.
A jak to jest z wypłata z ubezpieczenia za pobyt w szpitalu? Musi być min 4 dni tak? Idę do kadr z wypisem ze szpitala? Czy taki pobyt w szpitalu się w ogóle liczy żeby wyplacili? Fajnie by było bo bym coś kupiła Remkowi za te pieniądze.
Renfrii
Haha o kurczę To naprawdę będzie duży jaka taka różnica w terminie, ile teraz waży?U mnie z 16.07 na 26.06. ja kolosa hoduję [emoji16]
3 tyg temu 2455.Haha o kurczę To naprawdę będzie duży jaka taka różnica w terminie, ile teraz waży?
reklama
oo mazury nigdy nie byłam zawsze za daleko pewnie slicznie tam /Oczywiście, straszny dramat był
Super! Odpoczywajcie..!! Jak ja żałuję że to moje jezioro nie jest bliżej...
Podziel się: