reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
[emoji23][emoji23][emoji23] Opinia dxiewczyny najwazniejsza[emoji3]

Oczywiście, straszny dramat był ;)

Cześć kochane my właśnie dojechaliśmy na miejsce, weekend na Mazurach także nie piszcie za dużo żebym była na bieżąco [emoji16] miłego weekendu [emoji8]

Super! Odpoczywajcie..!! Jak ja żałuję że to moje jezioro nie jest bliżej...

Nie jesteś sama! Ja pośladki i uda [emoji55][emoji55][emoji55][emoji55]
Na na udach i pośladkach już miałam przed ciążą a teraz to nie wiem czy coś mi doszło bo jakoś szczególnie nie obserwowałam.

Cześć kochane my właśnie dojechaliśmy na miejsce, weekend na Mazurach także nie piszcie za dużo żebym była na bieżąco [emoji16] miłego weekendu [emoji8]
Super, wypoczywaj :)

A wypisują od daty przyjęcia tj 7 czerwca czy od daty jak mi się skończyło poprzednie l4 tj 8 czerwca?

No może jakoś przeżyje bo nie mam nic do jedzenia ze sobą bo w tym stresie nie pomyśleliśmy wczoraj o tym.

A jak to jest z wypłata z ubezpieczenia za pobyt w szpitalu? Musi być min 4 dni tak? Idę do kadr z wypisem ze szpitala? Czy taki pobyt w szpitalu się w ogóle liczy żeby wyplacili? Fajnie by było bo bym coś kupiła Remkowi za te pieniądze.
Ja dawałam karte infirmacyjna do pzu i wyplacili mi pieniadze z ubezpieczenia bardzo szybko. U mnie musiało byc Co najmniej 4 dni

reklama
Do góry