reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
@Galadriela zaciskaj nogi!
@Sprightly88 mój królewicz ma głeboko w powazaniu zaczepki, słodkie, muzykę itp. Rusza sie jak mu się podoba. Czasami mam już ochotę na szpital jechac. Ja mam detektor, jak go za długo nie czuje to sie kłade na boku i słyszę albo serduszko albo ruchy. Jak ostatnio byłam w szpitalu z tymi wodami to zestresowana cały czas tam chodziłam i go nie czułam. A pod ktg problem bo okazało sie ze młody tak fikał że co chwila uciekał. NIe martw się. Mój w upaly tez cały cas spi :)
@Karla88 tu będzie czerwcówek wiecej niż lipcówek. Ja i @Darka83 na dniach sie wysypiemy, potem @Marika92 a Ty idź w pole pracowac bo jak nie to sierpniówką zostaniesz :D

@Galadriela zaciskaj nogi!
@Sprightly88 mój królewicz ma głeboko w powazaniu zaczepki, słodkie, muzykę itp. Rusza sie jak mu się podoba. Czasami mam już ochotę na szpital jechac. Ja mam detektor, jak go za długo nie czuje to sie kłade na boku i słyszę albo serduszko albo ruchy. Jak ostatnio byłam w szpitalu z tymi wodami to zestresowana cały czas tam chodziłam i go nie czułam. A pod ktg problem bo okazało sie ze młody tak fikał że co chwila uciekał. NIe martw się. Mój w upaly tez cały cas spi :)
@Karla88 tu będzie czerwcówek wiecej niż lipcówek. Ja i @Darka83 na dniach sie wysypiemy, potem @Marika92 a Ty idź w pole pracowac bo jak nie to sierpniówką zostaniesz :D

Hahaahahah musze się zastanowić nad tym polem [emoji23]
Ku...a ani nie gadaj 89% urodzi w czerwcu reszta w lipcu a Karla ja słoń 21 miesięcy [emoji23]

Hahaahahah musze się zastanowić nad tym polem [emoji23]
Ku...a ani nie gadaj 89% urodzi w czerwcu reszta w lipcu a Karla ja słoń 21 miesięcy [emoji23]
u sąsiada mojego dziadka zawsze potrzebują ludzi do pracy przy truskawkach a potem na żniwa. Może na te truskawki pójdziesz, to tylko tydzień przenosisz. Mogę dac namiar :D

reklama
Oj tak najgorsze jest to oczekiwanie na ruchy :( ja to zaczepialam jak nie ruszal sie ... Ale dobrze ze sie rusza :)
Kurcze, moja mała cholera tak się gimnastykuje dzisiaj, że mnie wszystko boli w środku.... A przed chwilą przypu$cił taki szturm na spojenie lonowe głową, jakby już chciał wyłazić...

Do góry