reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Mamuśki, właśnie miałam sprawdzane przepływy i ilość wód. Wody w normie, przepływy dobre i na razie nie widzą zagrożenia dla maluszka. Jeśli nic się nie zmieni, ciśnienie utrzyma się tak tak się utrzymuje, przepływy się nie pogorszą to najpóźniej w 38tyg będę miała indukowany poród :) jednak zostanę czerwcową mamą :)

Ja też po wizycie, przepływy ok jak w poniedziałek będą ok i cukry się utrzymają w normie to mogę pytać o wypis i wrócić mam w 38 tyg na cięcie. Co by Marika nie była samotna ;)
Dziewczyny w końcu dobre wiadomości :)

L4 dostaniesz przy wypisie.

Na koniec pobytu w szpitalu wypiszą Ci zwolnienie:)
I wypiszą mi normalnie od następnego dnia po skończonym poprzednim czy z dnia przyjecia? A dostarczyć muszę do 7 dni od dnia rozpoczęcia czy od dnia wypisu? Normalnie sie zamotałam cała już.

reklama
Dziewczyny w końcu dobre wiadomości :)

I wypiszą mi normalnie od następnego dnia po skończonym poprzednim czy z dnia przyjecia? A dostarczyć muszę do 7 dni od dnia rozpoczęcia czy od dnia wypisu? Normalnie sie zamotałam cała już.
Wiesz co, nie wiem czy od przyjecia czy od skonczenia poprzedniego, ale to dla Ciebie chyba nie ma znaczenia. Dostaniesz przy wypisie, wiec dostarczyc musisz w ciagu 7 dni od otrzymania. Przeciez moglabys lezec dluzej niz 7 dni[emoji6]

Wiesz co, nie wiem czy od przyjecia czy od skonczenia poprzedniego, ale to dla Ciebie chyba nie ma znaczenia. Dostaniesz przy wypisie, wiec dostarczyc musisz w ciagu 7 dni od otrzymania. Przeciez moglabys lezec dluzej niz 7 dni[emoji6]
Dzięki kochana jak dobrze że można liczyć na zdrowo myśląca mamuśke, bo ja to mam ostatnio ciążowy rozumek :p

reklama
Do góry