reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Właśnie powiedział krążek, sama jestem w szoku po co mi on teraz, wczoraj na wizycie nie zapytałam bo jak usłyszałam że mnie trzeba położyć w szpitalu to już mi było słabo i przestałam myśleć. Nie wiem czy on chce wyjść na odpowiedzialnego itp skoro jest ordynatorem w tym szpitalu czy o co mu chodzi że wymyśla takie rzeczy. No i pewne jest że do poniedziałku tu zostaję bo już mi mówił ze on dopiero będzie w szpitalu w poniedziałek i wtedy zdecyduje. Mam nadzieję że mnie puści do domu. Wkurzam się bo leżę bez jakichkolwiek leków na tą szyjkę więc równie dobrze mogłabym leżeć w domu. Jedyny plus to finansowy bo odpadły mi wydatki na gbs i coś tam jeszcze ale nie pamiętam już co no i troche oswoje sie ze szpitalem i personelem, bo był to dla mnie duży stres a teraz już czuję się pewniej. Na szczęście położne i lekarka która byla wczoraj są bardzo miłe i sympatyczne. Tyle dobrze :) Muszę tylko dopytać jak to jest z L4 bo miałam do wczoraj. Nie orientujecie się w temacie?
L4 dostaniesz przy wypisie.

reklama
Zapytam w poniedziałek co i jak. Zaraz mam mieć USG. Aż jestem ciekawa jak tu wagowo młody wypadnie :)

Bardzo fajny, jakbym miała córkę to bym się skusila :)

No wlasnie?

Właśnie dostałam śniadanie [emoji14]
Do wyboru była albo szynką albo jajko, chleb albo ciemny albo dwa rodzaje jasnego, był jeszcze pomidor, ogórek i sałata ale nie chciałam i do wyboru albo herbata albo kakao, ale te kakao chyba zapomnieli wsypac i jogurt albo truskawkowy albo naturalny.
Ej no to sniadanko calkiem niezle[emoji3]

Aaaa poprawić Wam humor z rana??

Moje dziecko przynosi mi rano śniadaniówkę, a tam nieskończone jedzenie z dnia poprzedniego. Między innymi serek baby bell- taki czerwony, okrągły, kojarzycie...?

Patrzę na ten serek, a on nadgryziony w 1/3 razem z tą czerwoną otoczką- woskiem? Zdębiałam. Serio odjęlo mi mowę. I nie, nie dostał tego serka po raz pierwszy- jadł go już milion razy, zawsze ze zdjętą "skórką"... Normalnie szok. Pytam ile razy już tak zjadł serek- mówi że niewiele :o :o :o No nie wiesz czy śmiać się czy płakać.

Później jedziemy do szkoły, mówię mu że opowiem kiedyś tą historię jego dziewczynie jak przyjdzie do domu- ten w płacz, łzy jak groch bo żadna dziewczyna z nim nie zostanie w takim razie... :D :D :D
[emoji23][emoji23][emoji23] Opinia dxiewczyny najwazniejsza[emoji3]

Mamuśki, właśnie miałam sprawdzane przepływy i ilość wód. Wody w normie, przepływy dobre i na razie nie widzą zagrożenia dla maluszka. Jeśli nic się nie zmieni, ciśnienie utrzyma się tak tak się utrzymuje, przepływy się nie pogorszą to najpóźniej w 38tyg będę miała indukowany poród :) jednak zostanę czerwcową mamą :)
To super wiadomość :) Będziesz szybciej mieć maluszka przy sobie :)

Mamuśki, właśnie miałam sprawdzane przepływy i ilość wód. Wody w normie, przepływy dobre i na razie nie widzą zagrożenia dla maluszka. Jeśli nic się nie zmieni, ciśnienie utrzyma się tak tak się utrzymuje, przepływy się nie pogorszą to najpóźniej w 38tyg będę miała indukowany poród :) jednak zostanę czerwcową mamą :)
Ale czemu indukowany skoro jest wszystko ok?

reklama
Do góry