reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny, piszecie o pakowaniu toreb... a czy któraś bierze walizkę? zaczęłam gromadzić rzeczy z listy które wymaga szpital i w żadną torbę się nie mieszczę a zastanawiam się czy nie będzie głupio wyglądać jak z wielką walizką się zgłoszę na porodówkę :)
Ja widziałam dużo par z walizkami. Nie pamiętam dobrze, czy sama nie brałam małej walizki oprócz torby

Mi udało się spakować do jednej torby. Tylko wodę, przekąski weźmie mój Paweł do swojego plecaka. Nie brałam całych opakowań podkładów, wkładek laktacyjnych itp.

@Karla88 ja juz dziś kupiłam :D Tylko zamiast temosia kupiłam Tefal cuisine companion i jestem zakochana! Zrobił dziś za mnie ciasto na pizze, sosy tez a nawet paprykę pokroił! Jutro też za mnie obiad zrobi. Ł też mega zadowolony. Tylko ze ja mam inne przepisy niż Ty. A jak się zwie ta aplikacja z przepisami do Termomixa? to sciagne i ukradnę przepis na mojito :D
Co do pakowania ja mam 2 małe torby jedna dla mnie druga dla młodego :)

@Karla88 ja juz dziś kupiłam :D Tylko zamiast temosia kupiłam Tefal cuisine companion i jestem zakochana! Zrobił dziś za mnie ciasto na pizze, sosy tez a nawet paprykę pokroił! Jutro też za mnie obiad zrobi. Ł też mega zadowolony. Tylko ze ja mam inne przepisy niż Ty. A jak się zwie ta aplikacja z przepisami do Termomixa? to sciagne i ukradnę przepis na mojito :D
Co do pakowania ja mam 2 małe torby jedna dla mnie druga dla młodego :)

Jola aplikacja to cookidoo na fb jestem tez w różnych grupach akurat z thermomixa gdzie podawana super przepisy

reklama
Do góry