Margana
Fanka BB :)
Na prwno tak!O tej porze leżałam pod kroplówkami w bolach , urodziłam równi 36 ,dziś mama 35+5 mam nadzieję że teraz dam radę więcej !!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na prwno tak!O tej porze leżałam pod kroplówkami w bolach , urodziłam równi 36 ,dziś mama 35+5 mam nadzieję że teraz dam radę więcej !!
ahm bo robie zamowienie u tego sprzedawcy a cena ladna tej poscieli , a wczesniejszego zamowienie od tego sprzedawcy bylo dobre jakosciowo i fajneteż na nią patrzyłam, jednak się wstrzymałam na razie bo i tak pewnie do jesieni będę otulała kocykami, ewentualnie właśnie śpiworek
To bedziemy podobnie, bo mi bedzie zdejmowal w 37+4[emoji6]Pewnie tak ,bo mówił że to ostatnia wizyta ok później co 5 dni ktg
Ja widziałam dużo par z walizkami. Nie pamiętam dobrze, czy sama nie brałam małej walizki oprócz torbyDziewczyny, piszecie o pakowaniu toreb... a czy któraś bierze walizkę? zaczęłam gromadzić rzeczy z listy które wymaga szpital i w żadną torbę się nie mieszczę a zastanawiam się czy nie będzie głupio wyglądać jak z wielką walizką się zgłoszę na porodówkę
ahm bo robie zamowienie u tego sprzedawcy a cena ladna tej poscieli , a wczesniejszego zamowienie od tego sprzedawcy bylo dobre jakosciowo i fajne
@Karla88 ja juz dziś kupiłam Tylko zamiast temosia kupiłam Tefal cuisine companion i jestem zakochana! Zrobił dziś za mnie ciasto na pizze, sosy tez a nawet paprykę pokroił! Jutro też za mnie obiad zrobi. Ł też mega zadowolony. Tylko ze ja mam inne przepisy niż Ty. A jak się zwie ta aplikacja z przepisami do Termomixa? to sciagne i ukradnę przepis na mojito
Co do pakowania ja mam 2 małe torby jedna dla mnie druga dla młodego
To jutro będziemy drinkować razem przez internetJola aplikacja to cookidoo na fb jestem tez w różnych grupach akurat z thermomixa gdzie podawana super przepisy
To jutro będziemy drinkować razem przez internet