reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

No to spiesz sie[emoji6] Udanych zakupow!
W sumie najważniejsze rzeczy mam, do torby brakuje mi tylko majtek siateczkowych, szlafroka i przekąsek.
A resztę Rzeszy zawsze mogę dokupić jak Niunia urodzi się. Albo faceta wyślę do apteki jak będę w szpitalu, niech weźmie czynny udział w zakupach [emoji16]

reklama
W sumie najważniejsze rzeczy mam, do torby brakuje mi tylko majtek siateczkowych, szlafroka i przekąsek.
A resztę Rzeszy zawsze mogę dokupić jak Niunia urodzi się. Albo faceta wyślę do apteki jak będę w szpitalu, niech weźmie czynny udział w zakupach [emoji16]
No tak. Na szczescie czasy takie, ze wszystko mozna kupic od reki[emoji6]

Ja już po wizycie ,szyjka bez zmian ,następna wizyta 18 czerwca
Wody ok,łożysko ok niestety nie zapytałam ile waży .... Za dużo miałam pytań i wyleciało z głowy ale dwa tyg temu miała 2,5 to pewnie coś koło 3 ?
Odpaliłam klimę i leże przeszłam kawałek a jestem padnięta ,upał 31 stopni
A masz może na wyniku usg wymiary kości udowej, obwodu brzuszka i główki? W necie są kalkulatory i można samemu wyliczyć wagę [emoji4]

Ja już po wizycie ,szyjka bez zmian ,następna wizyta 18 czerwca
Wody ok,łożysko ok niestety nie zapytałam ile waży .... Za dużo miałam pytań i wyleciało z głowy ale dwa tyg temu miała 2,5 to pewnie coś koło 3 ?
Odpaliłam klimę i leże przeszłam kawałek a jestem padnięta ,upał 31 stopni
Super, ze wszystko ok☺ to 18 wizytujemy razem☺

reklama
Do góry