reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Też nic niemusze brać koszula klapki i srodki czystosci ale myślę że i tak jakis podklad wezmę że sobą i parę rzeczy [emoji3]Ja mam już dawno wszystko poprasowane ostatnio jak mama była to juz porobila, czekam na wózek i fotelik a jutro zamówię łóżeczko i materacyk [emoji4] a prześcieradło i to parę rzeczy co jeszcze zamowilam do małego to mój ogarnie [emoji3]

Ja nawet trzy pary spiochow dalam potem je wypiore tzn wszystjo trza potem wyprac[emoji23][emoji23]
No I dibrze to tylko ogladasz tv[emoji106][emoji106]i przenosisz[emoji13][emoji13][emoji108]

reklama
Wiesz co powiem tak ( bardzo rzadko jestem w sklepach) ale jak jestem to [emoji23] robię tak samo! Po prostu podchodzę do kasy staje tuż przy obsługiwanym kliencie i patrzę na kasjerkę, jak spojrzy to jej pytam „ obsłuży mnie pani z tym brzuszkiem ?” I zawsze mówi, ze tak :D nawet nie patrzę na kolejkę, bo po co się denerwować :) jakby kasjerka odmówiła to bym jej zostawiła zakupy i poszła sobie. Ale na prawdę jak myśle, co jest ważniejsze - szyjka i szczęśliwi ludzie w kolejce to wybór jest prosty - nie musza mnie lubić ;) inaczej jest gdy idę na pobranie krwi w enelmed - no tam gabinet jest zamknięty i niema co liczyć na pielęgniarki, wiec zawsze wchodzę mówię ładnie dzień dobry , pytam kto ostatni ( daje im tym samym szanse na zaproponowanie mi pierwszeństwa, podanie wody coli z lodem i wachlowania mnie [emoji12][emoji12]- to OCZYWIŚCIE NIGDY NIE NASTĘPUJE) wiec od razu pytam - przepuścicie mnie państwo z tym brzuszkiem? I jak zazwyczaj jest z 20 osób to od razu podchwytuje chociaż jedno „tak”, uśmiech lub drgniecie wargi jako ZGODĘ [emoji28][emoji28][emoji28] i uśmiecham się anielsko j mówię „ dziękuje bardzo jesteście bardzo uprzejmi” i staje pierwsza [emoji12][emoji12] ps. Robię tak nawet gdy żadna z tych osób nie zareaguje nigdy jeszcze nikt się nie odezwał ;) ale czekam dnia aż mnie ktoś opieprzy - wtedy pokaże im plakat na drzwiach gabinetu gdzie jest napisane ze w ciąży bez kolejki ( i wcale tej szopki robić bym nie musiała :p )

No to dzus ten “ pierwszy moj raz[emoji23]” to hak poszlam na sam przod to tyllp popstrzylsm na pierwsza kto byl za mna osobe i zapytalam czy moge, inni chyba potem patrzyli huhihu
No zaczne pytac juz no nie ma co sie wstydzic

No to dzus ten “ pierwszy moj raz[emoji23]” to hak poszlam na sam przod to tyllp popstrzylsm na pierwsza kto byl za mna osobe i zapytalam czy moge, inni chyba potem patrzyli huhihu
No zaczne pytac juz no nie ma co sie wstydzic

Tak obgaduje spoleczenstwo ale nie sadze ze by mi ktis cos piwiedzial “”nie “”bo ja tez stoje skoro brzuch i wozek “”
Mozliwe ze mysla o ta co nie uwazala [emoji23][emoji23]bo np sasiedzi niektorzy nie wiedza ze Nicole lata staran I franus cud ze fakt nie ueaxalismy bo po co no to oststnio sasuadka ooo juz drugie w drodze! ? .... piiiii moja sprawa[emoji38]

hej dziewczyny!

Naprawde macie niezle przeboje z tymi kolejkami, u mnie na szczesie zawsze ktos ustapi miejsce np w autobusie, a w sklepach tak szczerze to nigdy nie stalam w kolejce, jesli juz to trwalo to 2 min max. Naprawde nie mam na co narzekac, tutaj nawet na przystanku ludzie ustawiaja sie w kolejce i nie ma przepychania sie.

hej dziewczyny!

Naprawde macie niezle przeboje z tymi kolejkami, u mnie na szczesie zawsze ktos ustapi miejsce np w autobusie, a w sklepach tak szczerze to nigdy nie stalam w kolejce, jesli juz to trwalo to 2 min max. Naprawde nie mam na co narzekac, tutaj nawet na przystanku ludzie ustawiaja sie w kolejce i nie ma przepychania sie.

W Uk uprzejmiejsi niz de mam porownianie [emoji5][emoji5]

reklama
Tak obgaduje spoleczenstwo ale nie sadze ze by mi ktis cos piwiedzial “”nie “”bo ja tez stoje skoro brzuch i wozek “”
Mozliwe ze mysla o ta co nie uwazala [emoji23][emoji23]bo np sasiedzi niektorzy nie wiedza ze Nicole lata staran I franus cud ze fakt nie ueaxalismy bo po co no to oststnio sasuadka ooo juz drugie w drodze! ? .... piiiii moja sprawa[emoji38]

Hehe dokładnie - przecież nie powiedzą „nie”, prawda taka, ze nikt nie zna naszej sytuacji a my ich - jakby ktoś powiedział ze się złe czuje i mnie nie puści to bym zrozumiała i stanęła za ta osobą, ale resztę olać ;)

Do góry