arona
Fanka BB :)
z glowy caly sezonBoskie [emoji12] a mi wczoraj dokładnie taki kolor zdobiła na stopach! A wystarczyło kupić klapki [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
z glowy caly sezonBoskie [emoji12] a mi wczoraj dokładnie taki kolor zdobiła na stopach! A wystarczyło kupić klapki [emoji23]
z glowy caly sezon
To tak jak ja, za tydzień komunia a ja bez ciuchów
Ale laska [emoji16]Hehehe nie ma czego mam sobie sporo do zarzucenia mogłabym wyglądać lepiej ale jestem leniem i mi się ćwiczyć nie chce, a facet żyje sportem taki zonk hehehe też bym chciała wrócić chociaż do tego zeszłe wakacje <3Zobacz załącznik 856013Zobacz załącznik 856014
A czemu Ci ja podsunęła do góry? Ja słyszałam, że ważny jest kontakt skora do skóry i chciałabym aby mi tak położyliJa mialam taka z troczkami do odwiaxania na piersiach, a polozna i tak mi ja podsunela do gory i tak dziecko polozyla. Mysle, ze przecinac nikt nie bedzie.
Nie wiem, gdzie masz schowane te 89kg, ale na zdjęciu ich nie widać [emoji106]Kochane no to na poprawę nastroju moja metamorfoza [emoji12][emoji854][emoji28]
Ja przed pierwsza ciąża kwiecień 2016 - 66 kg
Zobacz załącznik 856017
I ja przed obecna - trzecia ciąża ostatnie treningi przed starankiem- lipiec 2017 - 70 kg
Zobacz załącznik 856018
I ja teraz [emoji23][emoji23] 89 kg!!!!
Zobacz załącznik 856019
A ja mam jedno zdjęcie baardzo strasznej jakości, ale jak teraz na nie patrzę to śmiać mi się chce, że nosiłam czarne rajstopy bo uważałam, że mam duże łydki i uda [emoji23][emoji23] a to była moja forma życia.... Może po porodzie uda mi się wrócić... A no i oczywiście miałam kompleks boczkow... Kwa gdzie ja tu boczki widziałam [emoji23][emoji24][emoji24][emoji24] Zobacz załącznik 856032
Ojj tak... To prawda... Doceniamy jak stracimy ... Ale wierzę, że Maluszki nam pomogą trochę schudnąć no i jakaś zdrowa dieta[emoji7]Dobre! [emoji23] jak to trzeba czasem zaznać kontrastu, żeby docenić, że człowiek przesadzał! Ciąża jest bardzo pouczająca!!! Życzę nam babeczki więcej akceptacji!
Dzięki :* a napisze mi ktoś jak to jest po kolei jak zjawiam się w szpitalu? Kiedy się przebieram i w co? Dla mnie to zupełna nowość.