reklama
Sprightly88
Fanka BB :)
Woda bo normalnie miałam szczupłe nogi płakać mi się chce tak było rok temu
Czemu ta woda na nogi musi iscccccc [emoji36]
Zobacz załącznik 855980
Śliczna [emoji8]
Margana
Ja mialam taka z troczkami do odwiaxania na piersiach, a polozna i tak mi ja podsunela do gory i tak dziecko polozyla. Mysle, ze przecinac nikt nie bedzie.Możesz mieć jaka chcesz, ale najlepiej by można było rozciac (czyli od razu do kosza) lub rozpiac bo położa nam na skore dziecko
arona
Mnie na wozku transportowali do sali zaraz po Ale dzieci mialam tylko troszke na porodowej, zabierali do inkubatora ...Po samym porodzie?! Mnie jak na lozko przelozyli to sie nie rusxylam przez 8 godzin nawet o milimetr!
Karla88
Po samym porodzie?! Mnie jak na lozko przelozyli to sie nie rusxylam przez 8 godzin nawet o milimetr!
Ja od razu wstałam na drugie łóżko i zapytałam czy złapie się na obiad [emoji23] dostałam tyle siły przebralalm piżamę wywieźli mnie do drugiego pokoju i tam 2 godz leżałam sibie z marcelina a Łukasz robił foty i wysyłał rodzinie
Ale u mnie poród był szybki same skurcze 2,5 godz i pół godz parcia i po wszystkim dostałam taka adrenalinę ze od razu mogłam iść do domu [emoji23]
No co tyyyy .. Marika ty? Ja zazdroszczę tobie i twojej figury
Ja mam nadzieje ze po porodzie szybko to zejdzie ze mnie bo presja robienia zdjec do sklepu jest wielka
Hehehe nie ma czego mam sobie sporo do zarzucenia mogłabym wyglądać lepiej ale jestem leniem i mi się ćwiczyć nie chce, a facet żyje sportem taki zonk hehehe też bym chciała wrócić chociaż do tego zeszłe wakacje <3
Załączniki
Margana
U mnie tez dlugo nie trwalo, bo 4 godz + 15 min partych. Ale nie bylam w stanie nawet drgnac. Myslalam, ze umre jak po tych 8 godzinach polozna przyszla pomoc mi wstac pod prysznic.Ja od razu wstałam na drugie łóżko i zapytałam czy złapie się na obiad [emoji23] dostałam tyle siły przebralalm piżamę wywieźli mnie do drugiego pokoju i tam 2 godz leżałam sibie z marcelina a Łukasz robił foty i wysyłał rodzinie
Ale u mnie poród był szybki same skurcze 2,5 godz i pół godz parcia i po wszystkim dostałam taka adrenalinę ze od razu mogłam iść do domu [emoji23]
To jak Ty teraz ciaze tak swietnie znosisz to porod chyba potrwa pol godziny, a zaraz po pojdziesz na impreze[emoji23]
Karla88
U mnie tez dlugo nie trwalo, bo 4 godz + 15 min partych. Ale nie bylam w stanie nawet drgnac. Myslalam, ze umre jak po tych 8 godzinach polozna przyszla pomoc mi wstac pod prysznic.
To jak Ty teraz ciaze tak swietnie znosisz to porod chyba potrwa pol godziny, a zaraz po pojdziesz na impreze[emoji23]
Hahaha żeby nie było odwrotnie [emoji23]
Sprightly88
Woda bo normalnie miałam szczupłe nogi płakać mi się chce tak było rok temu
Czemu ta woda na nogi musi iscccccc [emoji36]
Zobacz załącznik 855980
Kochane no to na poprawę nastroju moja metamorfoza [emoji12][emoji854][emoji28]
Ja przed pierwsza ciąża kwiecień 2016 - 66 kg
I ja przed obecna - trzecia ciąża ostatnie treningi przed starankiem- lipiec 2017 - 70 kg
I ja teraz [emoji23][emoji23] 89 kg!!!!
Załączniki
reklama
Cokolwiek byle wygodneDo porodu musi być koszula taka do karmienia czy może być jakaś luźna na ramiączkach?
Podziel się: