reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dokładnie taki sam (tylko z innym blatem) maja rodzice mojego Kuby stoi na nim telewizor (nawet napis ten sam) [emoji1] ale "tesciowa" lubi starocie i na parapecie ma stareee zekazka metalowe, na ścianie wisi bardzo stary telefon, maja też lampy naftowe i tv na korbke [emoji1]
Ja też lubię trochę staroci, ale z nastawieniem na trochę ;)
W salonie będzie jeden staroć ;)
IMG_20151107_214323-800x600.jpeg

Załączniki

• IMG_20151107_214323-800x600.jpeg
    IMG_20151107_214323-800x600.jpeg
    67,6 KB · Wyświetleń: 279
reklama
Dokładnie taki sam (tylko z innym blatem) maja rodzice mojego Kuby stoi na nim telewizor (nawet napis ten sam) [emoji1] ale "tesciowa" lubi starocie i na parapecie ma stareee zekazka metalowe, na ścianie wisi bardzo stary telefon, maja też lampy naftowe i tv na korbke [emoji1]
U mojej babci był identyczny :) Dziadek zrobił jak babcia była w ciaży z moją mamą. Był stolikiem do pielęgnacji, potem był czasem biurkiem, stołem, skończył jako stolik na którym stało TV :)
Parę lat temu po śmierci dziadka babcia poprosiła mnie żebym pomogła jej poogarniac na strychu. A tam same skarby! Piękna antyczna toaletka, stary, wielki drewniany kołowrotek, żelazko pracujące dzięki rozgrzanemu węglu, mundur dziadka z wojska a nawet pamiętniczek do którego wpisywali się znajomi mojej Mamy (czasy podstawówki) :)

Na szczęście na 11 :) jakbym miała popołudniu to nie wiem jakbym wytrzymała.

Rozpakuje je dziś i zobaczę czy dużo jest do składania. Jeśli nie to moze sama coś dziś zacznę bo M dziś ledwo żyje i pewnie jutro nie będzie lepiej. Myślę że w niedzielę będzie już złożone :)

My mamy do 74 bo jak akurat trafiła się jakaś okazja a innych rozmiarów nie było to dałam większe.

Ja nie dość z w domu syf to jeszcze na dworze [emoji16] Już nawet mój ogródek nie istnieje ehh
Zobacz załącznik 853413
wow ...a dlaczego takie podkopy? ogrodek skopany bardzo gleboko:D

U mojej babci był identyczny :) Dziadek zrobił jak babcia była w ciaży z moją mamą. Był stolikiem do pielęgnacji, potem był czasem biurkiem, stołem, skończył jako stolik na którym stało TV :)
Parę lat temu po śmierci dziadka babcia poprosiła mnie żebym pomogła jej poogarniac na strychu. A tam same skarby! Piękna antyczna toaletka, stary, wielki drewniany kołowrotek, żelazko pracujące dzięki rozgrzanemu węglu, mundur dziadka z wojska a nawet pamiętniczek do którego wpisywali się znajomi mojej Mamy (czasy podstawówki) :)
Takie pamiątki mają wielką wartość :)

Faaajne takie skarby [emoji16]

Dziewczyny kciuki mocno sciskajcie, czekam już na lekarza na poczekalni. Jak mi powie że wszystko ok, to już będę dużo szczesliwsza :) I na echo serca 22 maja pojadę może mniej zdenerwowana. Boję się też, że przeżycia z niedzieli mogły jakoś źle wplynac.

Dziewczyny kciuki mocno sciskajcie, czekam już na lekarza na poczekalni. Jak mi powie że wszystko ok, to już będę dużo szczesliwsza :) I na echo serca 22 maja pojadę może mniej zdenerwowana. Boję się też, że przeżycia z niedzieli mogły jakoś źle wplynac.
Będzie dobrze [emoji110][emoji110][emoji256][emoji256][emoji256]

reklama
Do góry