reklama
Margana
Fanka BB :)
A na mnie akurat tylko ibuprom zatoki dziala[emoji53]Wg najnowszych badań jest dopuszczalny ale tylko w 2 trymestrze. Jednak ja wolę postawić na paracetamol. Nie do końca ufam tym niektórym nowosciom.
Karla88
Watpisz??? Ja zamierzam 2 godziny po cesarce mini włożyć, szpilki pełen makeup i tak paradowac po oddziale. Na dodatek oczywiście bez jakichkolwiek kilogramów ciążowych. Będę uśmiechnięta piękna i zrobiona jak na Oskary. A co Kate Wilno a mi nie???? No błagam.... Kuwa
ja oczywiscie tez zamirzam byc zrobiona na przywitanie syna !
moze zdarze jeszcze cos zamowic przez neta miedzy skurczami a nuż jakas promocja bedzie
Margana
Moze. Na szczescie przeszlo. Ale tak spina sie i boli co jakis czas. Moze tez od tego kaszlu i smarkania. Kaszel mam taki, ze malo sie nie pozygam[emoji6]O Nie Pewnie z nerwów też
arona
kaszel niedobry dla szyjki ... dobrze ,ze masz wizyte ...Moze. Na szczescie przeszlo. Ale tak spina sie i boli co jakis czas. Moze tez od tego kaszlu i smarkania. Kaszel mam taki, ze malo sie nie pozygam[emoji6]
Onaszczesliwa2018
Tylko o expressowej przesyłce musialabys pomyśleć [emoji23]ja oczywiscie tez zamirzam byc zrobiona na przywitanie syna !
moze zdarze jeszcze cos zamowic przez neta miedzy skurczami a nuż jakas promocja bedzie
Z pewnością od tego. Ja podczas przeziębienia miałam takie bóle że myślałam że urodzeMoze. Na szczescie przeszlo. Ale tak spina sie i boli co jakis czas. Moze tez od tego kaszlu i smarkania. Kaszel mam taki, ze malo sie nie pozygam[emoji6]
Margana
Haha, kochany[emoji3] Moja mowi, ze sniadania mi bedzie robic. A ze obiadu juz nie da rady to w tym czasie ona sie dzidzia zajmie[emoji3]Popieram @_agnieszka_ i @oliwka_11, musisz dać do zrozumienia, że nie ze wszystkim dasz radę. Wiem że nie jest łatwo, bo ja też mam charakter Zosi-samosi, ale czasami nawet specjalnie czegoś nie rób i poproś o pomoc, żeby zapamiętał... A dzieci są bardziej domyślne bez 2 zdań. Mój dopytywał wczoraj jak ugotować makaron, żeby umiał jak urodzi się brat i będzie chciał mi pomóc... aż mnie gardło ścisnęło że tak myśli sobie w tej małej głowie... potem pytał o sos pomidorowy Ale powiedziałam że to bardziej skomplikowane więc stwierdził: to zjesz makaron z masłem albo sos sobie zrobisz sama
Demyt! Dobrze że przypomniałyście..!
Onaszczesliwa2018
No to pewnie takMoze. Na szczescie przeszlo. Ale tak spina sie i boli co jakis czas. Moze tez od tego kaszlu i smarkania. Kaszel mam taki, ze malo sie nie pozygam[emoji6]
reklama
Wtedy tańczyłam w zespole tańca irlandzkiego, dzień przed ważnym dla mnie występem skręciam kostkę... Więc - ketonal i... [emoji15]Ja bez przrciwbolowych[emoji5] tak bym pewnie mogła tanczyc[emoji5]
Potem przez 3 tygodnie nie umiałam chodzić.... Ale występ udany.... [emoji6]
Podziel się: