reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Watpisz??? Ja zamierzam 2 godziny po cesarce mini włożyć, szpilki pełen makeup i tak paradowac po oddziale. Na dodatek oczywiście bez jakichkolwiek kilogramów ciążowych. Będę uśmiechnięta piękna i zrobiona jak na Oskary. A co Kate Wilno a mi nie???? No błagam.... Kuwa

ja oczywiscie tez zamirzam byc zrobiona na przywitanie syna ! :D
moze zdarze jeszcze cos zamowic przez neta miedzy skurczami a nuż jakas promocja bedzie :D

Popieram @_agnieszka_ i @oliwka_11, musisz dać do zrozumienia, że nie ze wszystkim dasz radę. Wiem że nie jest łatwo, bo ja też mam charakter Zosi-samosi, ale czasami nawet specjalnie czegoś nie rób i poproś o pomoc, żeby zapamiętał... A dzieci są bardziej domyślne bez 2 zdań. Mój dopytywał wczoraj jak ugotować makaron, żeby umiał jak urodzi się brat i będzie chciał mi pomóc... aż mnie gardło ścisnęło że tak myśli sobie w tej małej głowie... potem pytał o sos pomidorowy :D Ale powiedziałam że to bardziej skomplikowane więc stwierdził: to zjesz makaron z masłem albo sos sobie zrobisz sama :-D:-D:-D

Demyt! Dobrze że przypomniałyście..!
Haha, kochany[emoji3] Moja mowi, ze sniadania mi bedzie robic. A ze obiadu juz nie da rady to w tym czasie ona sie dzidzia zajmie[emoji3]

reklama
Ja bez przrciwbolowych[emoji5] tak bym pewnie mogła tanczyc[emoji5]
Wtedy tańczyłam w zespole tańca irlandzkiego, dzień przed ważnym dla mnie występem skręciam kostkę... Więc - ketonal i... [emoji15]
Potem przez 3 tygodnie nie umiałam chodzić.... Ale występ udany.... [emoji6]

Do góry