Oj tak[emoji7][emoji7]Taki młody George Clooney? [emoji1][emoji1]
reklama
ani_anita
Fanka BB :)
Dwa kierunki... jakby kierunki były trochę bardziej ścisłe, to też bym wybrała zwiększanie nieoznaczonościDwa kierunki czy praca +studia?
Bo brzmi mega znajomo
(ale myśmy na studiach po prostu zwiększali nieoznaczoność [emoji23])
ani_anita
Mój dzisiejszy mózg ciążowy... przychodzę na wizytę do dentysty... wchodzę do przychodni i coś mi się nie zgadza, bo jakoś tak pusto, patrzę na rozpiskę, moja lekarka dzisiaj do 14, a ja wizyta na 14. Oczywiście wizytę mam jutro!
SzczęśliwaCiężarna
Dobrze, że nie zapomniała o Tobie i sobie po prostu nie poszła [emoji16][emoji16]Mój dzisiejszy mózg ciążowy... przychodzę na wizytę do dentysty... wchodzę do przychodni i coś mi się nie zgadza, bo jakoś tak pusto, patrzę na rozpiskę, moja lekarka dzisiaj do 14, a ja wizyta na 14. Oczywiście wizytę mam jutro!
Onaszczesliwa2018
Hahahahhaaha dobre dobreA Ty zapomniałaś??? Nie wierzę [emoji16][emoji16][emoji16]oj kobiety dwa dni mnie tu nie było takie zaniedbania. No zesz kuwa mariolka mac. Muszę się za Was wziąść bo gotowe jeszcze rodzić w koszulach ala babcia lat 90.
Gacie poporodowe??? Stringi na pupę i wio[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Może nam po nogach cieknac ale wyglądać trzeba. No mus jest i tyle.
Dobra kończę bo chyba lekko mnie poniosło [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]
Margana
Kochana i tak szybko Wam idzie. U nas wykanczanie trwalo 3 miesiace i kolejne 3 przeprowadzka[emoji6] Ale fakt, ze nam sie nie spieszylo. Nsjwazniejsze, ze jest lazienka i zaraz bedzie kuchnia.Dobra
... Chyba się wyryczałam że nie ma mojego chłopa w pl.. No nic nie poradzę ale wiadomo jak to emocje i pożegnania na lotnisku. Nie lubię tego strasznie.. Teraz wstawiłam moje pierwsze pranie w nowej pralce, w pt "teść" będzie prawdopodobnie montował mi drzwi do łazienki bo póki co ich nie mam [emoji14]
W pt będę miała już prawdopodobnie montowaną kuchnie, a dalej już zastój.. M wróci to znów coś będzie remontował.. Niekończąca się opowieść.. Masakra serio.. ehh już czekam aż będziemy mieli finisz remontu ale to dopiero pewnie całkowicie w lipcu jak przyjedzie na miesiąc. farbę szarą wybraliśmy, listwy przypodłogowe trzeba kupić itd itp.. A ja właśnie leżę i nie robię nic bo nie mam dziś siły... Wczoraj przegięłam więc dziś się nie ruszam chociaż korci bardzo.. Jak widzę te okna.. Buuuu
Onaszczesliwa2018
Widzę że z naszymi glowami na prawdę coraz lepiej [emoji16]Mój dzisiejszy mózg ciążowy... przychodzę na wizytę do dentysty... wchodzę do przychodni i coś mi się nie zgadza, bo jakoś tak pusto, patrzę na rozpiskę, moja lekarka dzisiaj do 14, a ja wizyta na 14. Oczywiście wizytę mam jutro!
Margana
Nie chodzi o robote. Po prostu dzis mam to prenatalne, jutro ktg w szpitalu, a w piatek alergologa z mloda. Zawsze sie musze rozchorowac jak cos jest poplanowane[emoji20]Współczuję bardzo..... [emoji20]
A nie możesz poleżeć? Sory, ale w sytuacji awaryjnej... Jak się nie wyleczysz, to będzie gorzej....
Pozw tym sama uczysz M., że co z tego, że chora, możesz chodzić, robić, itd.....
Robota nie ucieknie!
I łóżko. Wszystko czego potrzeba do szczęścia. Kibelek, lodówka i łóżko [emoji16][emoji16]Kochana i tak szybko Wam idzie. U nas wykanczanie trwalo 3 miesiace i kolejne 3 przeprowadzka[emoji6] Ale fakt, ze nam sie nie spieszylo. Nsjwazniejsze, ze jest lazienka i zaraz bedzie kuchnia.
reklama
Margana
Wlasnie ona przy tym wcale w lozku nie lezy, nie widac po niej ze chora. Po prostu tak choruje.Bo ją leczysz - nie widzisz różnicy? Ona trochę chora i od razu łóżko i specjalna opieka, a ty nawet jak jest dużo gorzej to zap... jakby nic ci nie było....
Gdybyś też, tak jak u młodej, przy pierwszych objawach łóżko i leczenie, to też by ci przeszło szybciej...
Ale to fakt. I tak widxe duza roznice w leczeniu siebie teraz,, a jak chodzilam do pracy.
Podziel się: