reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Moja marcelina ost mnie zaskakuje bo pomaga nosi ciężkie siatki widzi ze sapie ze mi ciężko moje kochane dziecko
Ma już 8 lat [emoji24]

Mnie dziś tez jakoś hormony grają mam już dość i brzucha i pogody i remontu i pracy
Czuje się jak Wieprz
Wiecznie ktoś coś odemnie chce

Wiola powiedz mi teoj mały się już przekręcił czy dalej głowa w gorze i kopie cię po tyłku??

reklama
Nie no moja mamcia to złoty człowiek na prawdę zresztą tesciowka też, w życiu w nic się niewtracaly nawet jak mieszkaliśmy z teściową to nie weszła jak nas nie było do tego ugotowała jak pracowaliśmy całe dnie jak ja o coś poprosiłam to też nigdy nie było problemu tylko że mama mojego nie ma możliwości przyjechać tutaj . Moja mama jak ja poproszę o radę to doradzi , ale tak to zawsze powtarza żeby kazdy żył tak jak mu dobrze i się niewtraca i akceptuję każdy wybór drugiego człowieka [emoji4] zdecydowanie jest moja najlepsza przyjaciółka i wiem że mogę jej w 100% zaufać.
Super masz[emoji3]

U mnie tez do tego dochodziła mama z która mieszkałam i miałam wrażenie ze to ona jest mama a nie ja nonstop mnie pouczała robiła za mnie wiele rzeczy No I karmienie tak samo [emoji58]
Mam nadzieje ze teraz będzie inaczej bo zupełnie inne podejście mam do dziecka
Mieszkam sama jestem starsza i bardziej świadoma i mama tez już inna
No to widze, ze wiesz o czym mowie. Oby tym razem bylo nam lepiej!

Moja marcelina ost mnie zaskakuje bo pomaga nosi ciężkie siatki widzi ze sapie ze mi ciężko moje kochane dziecko
Ma już 8 lat [emoji24]

Mnie dziś tez jakoś hormony grają mam już dość i brzucha i pogody i remontu i pracy
Czuje się jak Wieprz

Wiola powiedz mi teoj mały się już przekręcił czy dalej głowa w gorze i kopie cię po tyłku??
Niewiem co On tam tworzy ale kopie wszędzie czuje ucisk w pochwie raz w tyłku czuje kopa czasami z boku a od jakiejś godziny pod zebrami i aż mi się brzuch stawia i myślę nad nospa chociaż nie wiem czy to od jego wygibasow czy znów takie skurcze przepowiadajce na prawdę te nasze dzieci mają coraz mniej miejsca i myślę będziemy je coraz mocniej czuć z każdej strony [emoji3]

Ma już 8 lat [emoji24]

Czuje się jak Wieprz

Rano na wizycie był główka obrocony ale teraz już nie wiem czy znów nie zmienił pozycji bo coś tam tworzy [emoji2] ale wolę jak jest taki aktywny niż taki "mało mowny"

No to moj chyba dalej głowa w gorze kopie tylko na dole w tyłek w pęcherz i pochwę
Ale momentami mam wrażenie ze mi ściska wszystkie wnętrzności

reklama
Do góry