reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Aktualnie to nawet się cieszę ze chodzę do pracy bo jakbym miała cały dzień siedzieć i patrzeć na ten syf to serio bym płakała ..

Morgana znam bol sprzątania pokoju corki [emoji23] po ost porządkach wyrzuciłam wszystko dosłownie kartki karteczki plakaty
Misie spakowałam do wora schowałam
Rzeczy którymi się nie bawi i leżą dałam biednej rodzinie i od razu przejrzało póki co narazie czysto ciekawe jak długo
Jak to zrobilas, ze sie udalo tyle wywalic? Bo u mnie negocjacje o prawie kazda rzacz[emoji53]

HahahhAha [emoji23] pewnie nawet nie wie ze jego życie jest zagrożone [emoji16]

@Karla88 mam nadzieje ze nie będziesz miała takich przygód z wyłazeniem natłuszczona z wanny jak ja [emoji23]

Ja tez w wannie, ale tylko ze zwykłym płynem! Co wieczor mam wrażenie ze stopy mi puchną... dzisiaj przeszłam się trochę i zadyszka jak nie wiem co [emoji51] No wkurza mnie to na maxa!

Ja wylaze z wanny jak paralityk [emoji23]

reklama
Powiem wam tak - jako dziecko absolutnie nie byłam w stanie UTRZYMAĆ porządku - jak mi mama sprzątała, to bardzo szybko było tak samo, itd.
Zmieniło się dopiero, jak zaczęłam sprzątać sama - wtedy przestałam chomikować, zaczęłam na bieżąco wyrzucać śmieci, itd - aha, kosz na śmieci w pokoju to była rzecz niezbędna ;)
Tez licze na to, ze samodzielne sprzatanie podziala. Na razie slabo dziala, ale nadal walcze[emoji53]

Do góry