reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

To dobrze... Później piłam sok pomaranczowy żeby to w krwi rozcienczyc ... Wody nie było i bić do jedzenia tylko same ciasta... Siedziałam głodna jak wilk... A urodziny na 13h więc myślałam, że z obiadem czy coś ... I pojechałam z pustym brzuchem... Wpadłam do domu po 7h na ciastach i od razu 3 kromki zjadlak
O matko, tyle godzin na samych ciastach? To nawet milosnik ciast bedzie mial disc. A co jak ktos nie lubi[emoji53]

reklama
Na 13 urodziny to wczesnie nie? [emoji2] na następny raz weź kanapki że sobą [emoji23] ja kiedyś byłam na takim weselu...szampan i tort tylko dla kobiet... frytki to tyle co mój sam więcej na obiad zje , sałatki 3 rodzaje w jednym półmisku, jak już ktoś wziął jeden rodzaj to i drugim niebylo mowy bo była 1szt na osobę.. jak sobie to przypomnę [emoji33]
Za to moi rodzice kiedys byli na takim weselu gdzie byly tak wymyslne potrawy, ze po powrocie mama od raxu grzala tacie obiad[emoji23]

Na 13 urodziny to wczesnie nie? [emoji2] na następny raz weź kanapki że sobą [emoji23] ja kiedyś byłam na takim weselu...szampan i tort tylko dla kobiet... frytki to tyle co mój sam więcej na obiad zje , sałatki 3 rodzaje w jednym półmisku, jak już ktoś wziął jeden rodzaj to i drugim niebylo mowy bo była 1szt na osobę.. jak sobie to przypomnę [emoji33]
Noo bi to urodziny 8 latka [emoji16][emoji16][emoji16] a ze moj facet probowal odwirusowac im komputer i trwało to 6h... Bo mój nie odpuszcza ... To do 20h siedzieliśmy [emoji14] dobrze, że chociaż siedziałam w fotelu i miałam drugi fotel pod nogi bo kregoslup mi już padal tyle h siedziec

Dziewczyny parę dni temu wyszło mi koło brody parę syfkow i dziś chyba ale niejestem pewna czy to syfek ale mam na wardze jedna taka krostke ..W życiu niemialam opryszczki a tak mi jakoś przeszło przez myśl czy nierobi mi się opryszczka czy jest to jakoś niebezpieczne jakby okazało się że to opryszczka?
Opryszczka może byc niebezpieczna w ciąży. Obserwuj i jak by co to dzwon do swojego lekarza

reklama
Do góry