reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja padam ,przyszli goście prosić na wesele ,posiedzieli pojedli wypili ;D ledwo wyszli bo mieli jeszcze iść gdzie ,weszłam do góry do sypialni położyłam się a tu domofon i znowu goście i też na wesele prosić a na dole nawet nic nie zebrane ;/ posiedzieli godzinkę uffff...
Oj to dzis Ty mialas goscinny dzien[emoji6]

Widzę, że wszyscy kupują ten maxi cosi city... Dopasowujecie go do auta i do każdego pasuje? Czy w ogóle nie sugerujecie się czy pasuje do auta? Nie chodzi mi o isofix czy zapinanie pasami tylko o dopasowanie do modelu auta :) ja jeszcze nie kupilam i nie wiem czy uda nam się do auta dopasować wg wytycznych
Ja kupuje maxi cosi cabriofix[emoji3]
Na stronie maxi cosi mozna sprawdzic do jakich samochodow pasuja ich foteliki i gdzue mozna je bezpiecznie montowac w jakim aucie. Ja sprawdzalam kupujac poprzednio.

reklama
Do góry