Margana
Fanka BB :)
No, nie mozliwe prawie 2,5 kilo w 31tc.Moja szwagierka urodziła w 30 tyg i mała miała Ok 1500g musiała leżeć w inkubatorze do momentu osiągnięcia wagi 2kg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No, nie mozliwe prawie 2,5 kilo w 31tc.Moja szwagierka urodziła w 30 tyg i mała miała Ok 1500g musiała leżeć w inkubatorze do momentu osiągnięcia wagi 2kg
Wow, jaka mamuska[emoji3]Jahahahhha Karla [emoji23][emoji173]️ połowa żarcia była M. ale faktycznie mega dobre i teraz tez jedziemy zjesc coś dobrego na pewno w weekendy tyje
Mamuśka idzie na randkę [emoji12] z przodu nawet trochę sexy, z boku już nie tak bardzo [emoji23][emoji23]
Zobacz załącznik 846828
Oj to dzis Ty mialas goscinny dzien[emoji6]Ja padam ,przyszli goście prosić na wesele ,posiedzieli pojedli wypili ;D ledwo wyszli bo mieli jeszcze iść gdzie ,weszłam do góry do sypialni położyłam się a tu domofon i znowu goście i też na wesele prosić a na dole nawet nic nie zebrane ;/ posiedzieli godzinkę uffff...
A to ciekawe dlaczego już się z brzuszkiem nie ukryję heheOooooo kochana, Ciebie nie wypuściliby stad żywej [emoji23][emoji23]
Oooooo kochana, Ciebie nie wypuściliby stad żywej [emoji23][emoji23]
Aaaa bo już kurde się zestresowalam [emoji16]Nie nie, chodzilo mi o to, zeby nie brac roznych w jednym czasie[emoji6]
Ja kupuje maxi cosi cabriofix[emoji3]Widzę, że wszyscy kupują ten maxi cosi city... Dopasowujecie go do auta i do każdego pasuje? Czy w ogóle nie sugerujecie się czy pasuje do auta? Nie chodzi mi o isofix czy zapinanie pasami tylko o dopasowanie do modelu auta ja jeszcze nie kupilam i nie wiem czy uda nam się do auta dopasować wg wytycznych
A ja się kwalifikuje [emoji4]
Ja wczoraj to samo robiłam z obrączką! a jak dłużej pochodzę,to puchną mi kostki.Wam też tak puchną palce od rak? Już musiałam obraczke zdjac wczoraj bo już na mydło sciagalam