reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

No skoro kazala to bierz, ale to nie jest lek tylko suplement. Nie wchlania sie tak dobrze.
Oby sie unormowalo to cisnienie!
Lekarz też mi zlecił aspargin , jak mu powiedziałam o tym mocnym skurczu przez który nie mogłam się podnieść z podłogi, a ból trwał bez przerwy od soboty do poniedziałku. Nie mogłam się ruszyć. I od kad biorę takich boli nie miałam. Ale zastanawiam się czy na twardnienie brzucha brać dodatkowo magb6 czy nospe :huh:

reklama
Ale na kakao ż kawa jedno aż skurczami?...
Skurcze łydek też miałam :/

A cacao z kawą to mleko jaglane (tak z pół litra, może być ciut więcej), do tego ekspresso, 2 łyżeczki cacao, 2 łyżeczki miodu, ewentualnie kardamon, wanilia albo skórka pomarańczowa - miksujemy, i wychodzą dwa duże kubki :D polecam, naprawdę pyszne :D
Tylko że zapomniałam zrobić pół porcji, bo O nie było, i wypiłam obydwa..... [emoji15]

Nie właśnie juz nic nie mam to było tylko jednorazowe nie wiem czy przez sen coś nie popuscilam czy po prostu się spocilam tam nie mam pojęcia
Wiesz co na moje oko jakby to były wody to one by się saczyly cały czas , ale kurde nie wiem nie chce Ci się źle doradzić jak masz być spokojniejsza to podjedź i niech zerkną[emoji8]

Wiesz co na moje oko jakby to były wody to one by się saczyly cały czas , ale kurde nie wiem nie chce Ci się źle doradzić jak masz być spokojniejsza to podjedź i niech zerkną[emoji8]
Właśnie czekam na auto jak na złość każdy gdzieś pojechal ale najpierw popatrzę w aptekach czy są te papierki a jak nie to pojadę i sprawdzę mam nadzieje ze jak to fałszywy alarm to nie zostawia mnie w szpiatku

Wiecie jak wygladaja te niebezpieczne bóle krzyżowe ? Trochę wczoraj porobilismy z to fakt ale dzisiaj rano czułam się dobrze. Od tygodnia brzuch mam raz na jakiś czas twardy, napina sie, czasem boli przy napinaniu. Ale teraz tak od pół godziny dostałam okropnego bólu kregoslupa, zachodzi na biodro i prawą nogę. Może to być rozciąganie ? Czy raczej coś złego ?
Malutka od kilku dni jest nisko, słabo ja czuję i rzadko ale czuję.
Mi to wygląda na rwę kulszową. Mnie też męczy często, a szczególnie jak coś porobie dłużej.

U Ciebie na IP sprawdzają i jak jest okej to do domu ?
Trzymam kciuki żeby wszystko było w porządku :*
We wcześniejszym szpitalu sprawdzali i jak było ok puszczali do domu teraz zmieniłam szpital i nie wiem jak jest właśnie a nie chciała bym zostać w szpitalu jak nic złego się nie dzieje

Właśnie czekam na auto jak na złość każdy gdzieś pojechal ale najpierw popatrzę w aptekach czy są te papierki a jak nie to pojadę i sprawdzę mam nadzieje ze jak to fałszywy alarm to nie zostawia mnie w szpiatku
Będzie dobrze a w te paseczki to na przyszłość też się możesz zaopatrzyć jakby niemieli stacjonarnie to zamów sobie przez neta [emoji8]

reklama
Do góry