reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Mi się udzieliło od was nie nastrój ale bol w pochwie [emoji23]
Pierwszy raz mnie coś boli obudziłam się w nocy na siku i w pierwszej chwili pomyślałam ze mam zapalenie pęcherza ale przy sikaniu nic nie boli jedynie w srodku pochwa
Teraz tez ale tak lekko

U nas słońce chyba jest bo zza rolet zew które są opuszczone widzę ze coś się przedziera
Pewnie mały gdzieś Ci tam buszuje i uciska [emoji4]

reklama
Witam się sobotnio w emocjonalnym pierdolniku [emoji85] właśnie stoję w łazience i płacze bo każdy coś od rana ode mnie chce! Noszzzz kkkkkkk.... młody co chwile o coś pyta oczywiście, M. TAK SAMO, co chwila coś chcą, oczywiście jak ja jestem w łazience to włażą po milion rzeczy, oni już ogarnięci a ja w piżamie- pomimo ze mamy 2 łazienki!!!! [emoji35][emoji35][emoji35] normalnie się popłakałam właśnie. Grrrrrr... mam nadzieje ze zaraz mi minie :(
Ohh moja kochana a niemasz klucza ? Zamknij się i niech spadają.. faceci są inni nigdy niezrozumieja

Wiecie jak wygladaja te niebezpieczne bóle krzyżowe ? Trochę wczoraj porobilam to fakt ale dzisiaj rano czułam się dobrze. Od tygodnia brzuch mam raz na jakiś czas twardy, napina sie, czasem boli przy napinaniu. Ale teraz tak od pół godziny dostałam okropnego bólu kregoslupa, zachodzi na biodro i prawą nogę. Może to być rozciąganie ? Czy raczej coś złego ?
Malutka od kilku dni jest nisko, słabo ja czuję i rzadko ale czuję.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Coś mi się zdaje że ktoś -> JustMe55 pisał mi wczoraj o emocjonalności i burzy hormonów w ciąży [emoji1] ja od jakiegoś czasu mam tak co dzień tylko mi nie ma kto wejść nawet do łazienki... :/

Pewnie za chwilę będzie dobrze :*

Hahahah Marika, wiem! [emoji1] dlatego od razu pisałam ze mnie tez dopadło. Już jest lepiej ale coś czuje ze mam dzisiaj dzień w którym wszyscy będą mnie wk....

super filmik tak w ogóle! U mnie tak nie było jeszcze widać... ewidentnie ty się zamartwiasz a tam w środku biba na całego :D

Do góry