reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Długo to z rana mam tak prawie codziennie. Musze dzisiaj dokladnie policzyc wszystkie twardnienia
To tym bardziej powinnaś się bardziej oszczędzać....
A myślę, że lepiej chodzic cały czas trochę bardziej się oszczędzając, niż potem leżeć nie mogąc w ogóle iść na spacer czy plac zabaw itd tylko obligatoryjnie leżeć... [emoji15]

reklama
Kinga może daj mężowi coś odczulajacego na ten katar

Nie jedz Bialego pieczywa graham, ja jem tylko chleb 100% żytni, jedynie po nim cukierc mi nie skacze, zrezygnowałam z masła, chude wędliny, zero parowek, nic smażonego, i jem późno druga kolacje około 22 nawet jedna kanapkę wciskam żeby mieć rano dobry cukier
No i wiadomo nic slodkiego
To taki typowy wirus

Hej hej [emoji16] pytanko mam dla dziewczyn które muszą być na diecie że względu na cukier.. Jestem w tym kompletnie zielona bo nie miałam z tym doczynienia, a na wizytę u diabetologa jak na razie muszę poczekać. Powiecie mi z czego przede wszystkim muszę zrezygnować itp? [emoji6]Miłego dnia wszystkim [emoji8]
Wszystkiego co zawiera cukier w składzie (nie tylko słodkie - no ketchup pudliszek ma 25% cukru w kładzie...) i węglowodanów prostych - biała mąką, makaron z białej mąki itd.
Z innych produktów to myślę, że kwestie w dużej mierze indywidualn, mierząc poziom cukru zobaczysz, po czym ci rośnie

Cześć Dziewczyny. Ja tylko informacyjnie. 3 dni miałam zajęte lekarzami i badaniami. Więc tak glukoza po obciążeniu ok. Ale waga po miesiącu poszła 4kg w górę :D Ogólnie mam problem z glukozą w moczu, więc ginekolog poleciła mi stosować dietę dla ciężarnych z cukrzycą, czyli bez węglowodanów :D Szyjka ok w 25tc trzyma się dobrze 4,2 cm.

Nie mogę się tak jakość przestawić i jeszcze nic nie mam dla dziecka przygotowane, nic nie kupowałam jeszcze dla dziecka, a już coraz bliżej do rozwiązania. Mam coś po pierwszym synku i po naszym 2 aniołku, a przy tym nie umiem się za to zabrać. Nawet tego nie przeglądałam.

Ogólnie pozdrawiam Was Wszystkie .
@Nowaja16 : Ja przy drugim szkrabie w 2014 roku kupowałam te paski w aptece internetowej.
Właśnie widziałam w aptekach internetowych ale mi potrzebne na juz no nic czekam na auto i jadę sprawdzić na ip

Ja pije 2 kawy dziennie jedna ok 10 druga ok 19 :) nic ni nie jest , kawę pije 3 ciążę. W żadnej nic się po niej nie dzialo .nie sądzę żeby to miało aż taki wpływ...

Cześć Matki !
Tylko że Aga piła i przestała więc myślę że organizm może tak reagować, ja niemoge się wypowiedzieć bo od początku ciąży nieumie na kawę nawet spojrzeć :)

reklama
Do góry