reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

@Nowaja16 @klaudiaa975 dziękuję :*

p19u3e3kelvalqdk.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Ślicznie i tak mega słodko!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Byłam raz świadkiem jak "weekendowy Tata" dal synowi snikersa. Chłopiec ledwo zdążył wziąć do buzi 3 kęs i zaczął się dusić. Zadzwoniłam bo ratowników i mówię, że będą za max 4 minuty a ten do mnie że "po co? Przecież on sie tylko zakrzytusił dam mu colę i minie" Ręce mi opadły. Ratownicy przyjechali i mówią że dziecko ma silną reakcję alergiczną i widząc opakowanie po batonie zapytali czy syn nie jest czasem uczulony na orzechy. Odpowiedź "No jest, ale w tym snikersie jest ich przecież mało"...
Masakra!!! [emoji33][emoji33][emoji33]

w57v9n73fe3ysoga.png

Dokładnie jest tego pełno. Na pewno coś wpadnie ci w oko. Ja się cieszę że mam to już za sobą. Teraz mój brat rozpoczyna przygotowania do ślubu a przyszła bratowa wymyśla cuda na kiju

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

No właśnie a ja tych cudów nie chce.
Jeśli bym zarzyczyla sobie super dużego wesela to pewnie byśmy tak zrobili ale nigdy tego nie chcialam. Zawsze marzyło mi się skromne przyjęcie, z małą ilością gości. Nie ślub na pokaz , nie dla rodziny, znajomych których nie wiedziałam 15 lat. A u brata będzie duże wesele ? :)

My :) Przez całe małżeństwo (3 lata) pokłóciliśmy się az jeden raz :D Tylko to nie była kłótnia typu ze krzyczelismy czy cos tylko stanowcza wymiana zdań :D i to tyle :)
My też w sumie wiecej mamy właśnie takich "wymian zdan" niż kłótni , ale to normalne że każdy z nas mimo życia w związku jest osobnym członkiem i ma osobne poglady ma różne tematy[emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry