reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
1522754185-1a72cab792945013-aaaaaa.jpeg
1522754245-a7fc540b92114598-aaaaaa.jpeg
moje zakupy oprócz butelek :) kolory są w rzeczywistości ładniejsze :) [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
super zakupy :)

no wiem ale to moje królestwo i ciezko mi go oddać
wiem jestem nienormalna ...
Wcale nie jesteś, ja miałam prawie łzy w oczach jak kierowniczka mi mówiła, że pewnie będzie musiała kogoś poszukać na moje miejsce, koniec końców nie wiem jak to będzie wyglądało bo nie zapowiada się żeby ktoś nowy przyszedł i chyba moją robotę podzieli. A jakbym była na Twoim miejscu i jeszcze miałabym fizycznie poznać tą osobę to poczułabym się odrzucona i jakaś tak odstawiona na dalszy tor, doskonale Cię rozumiem. Głowa do góry, wrócisz do swojego królestwa a w dodatku zyskasz synka [emoji7]

Wow [emoji16] pięknie widać [emoji16] a codziennie już tak mocno czujesz? Bo ja mam dni kiedy mocno i już się ciesZę, że tak już zostanie i znów prawie nic [emoji20]

f2w39n7303c24ozn.png
Niestety nie, raz miałam tak jak na tym filmie jakoś 2 tygodnie temu chyba i do soboty były tylko słabe kopniaczki i to czasami. Dopiero w sobotę wieczorem tak kopał, wczoraj wieczorem też czułam ale mocniej tylko jak leżałam bokiem i dziś o dziwo kopie w miarę mocno tak że czuję nawet w ciągu dnia jak siedzę.

W związku z tym, że nadal mam fatalny humor, stwierdziłam, że zrobię to co zawsze mi go poprawiało-zakupy. Wybrałam 3 piękne, wiosenne sukienki. W przymierzalni się poplakałam już gdy stałam w samej bieliźnie. Nie wiem czy to wina oświetlenia, kąta nachylenia czy czego ale w tamtym lustrze wyglądalam jak spuchnięty goryl...We wszystkich lustrach w domu wyglądam lepiej. Mam nadzieję, że kłamie lustro to sklepowe... Potem popłakałam się gdy miałam na sobie te sukienki. Jak karykatura baby w ciaży. Oczywiście żadnej nie kupiłam. Za to zrobiłam coś czego bym sie po sobie nigdy nie spodziewałam. Kupiłam sobie płaszcz w kolorze PUDROWEGO RÓŻU! Ja, wiecznie ubrana na czarno lub szaro. To chyba wina wiosny :)

reklama
Niestety nie, raz miałam tak jak na tym filmie jakoś 2 tygodnie temu chyba i do soboty były tylko słabe kopniaczki i to czasami. Dopiero w sobotę wieczorem tak kopał, wczoraj wieczorem też czułam ale mocniej tylko jak leżałam bokiem i dziś o dziwo kopie w miarę mocno tak że czuję nawet w ciągu dnia jak siedzę.
No ja właśnie też już miałam tak mocno... I mój czuł i widział a ja czułam w różnych porach dnia i różnych pozycjach a teraz znów leciutenko i rzadko :( dziś muszę się wczuwac bo jak wieczorem choć raz wyraźnie nie poczuje to jutro rano zadzwonię do ginekologa (wieczorem zwykle było czuć ) :)

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry