reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Niestety nad ranem znów dostałam boli.. powodzenia na wizycie [emoji110]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Ojej! Ty to masz przeboje... Oby w końcu podjęli jakieś skuteczne kroki, żebyś miała spokój na dłuższy czas. Trzymam kciuki :)

w57v9n73fe3ysoga.png

No moja mamcia też przyjedzie na miesiąc do nas [emoji4] ale niektóre rzeczy się pozmienialy przez parę lat niektórych rzeczy sie niepraktylowalo albo teraz już niepraktykuje albo czasami warto wiedzieć na co bardziej zwrócić uwagę oczywiscie niemowie , że mamy nam niepomoga bo na pewno źle ani dla nas ani wnucząt niebeda chciały, i sporo nas naucza i doradza ale informacja od "swiezynek " też zawsze może się przydać [emoji4]

Masz racje- ja po 8 latach nie wiedziałam np o istnieniu kilku gadżetów dla dzieciaczków, a co dopiero nasze mamy. Tak samo jak pewnie co roku zmienia się wiedza odnośnie ciąży, porodu, noworodka...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuje :*
To fakt, z Wami szybciej leci mi dzień :)
Nie wiem jak bym przeżyła te tygodnie bez forum i takich fajnych dziewczyn :D
Ja nie odczuwam ulgi od kilku dni, stopy, nogi, dół pleców i biodra bolą nawet jak leżę, siedzę czy stoję. Nie mam sposobu żeby przestało. K masował mi wczoraj stopy ale jak przestał to zaczęły boleć spowrotem :/
A do tego drugi raz dwa dni temu w nocy dostałam skurczu lewej łydki, boli do dzisiaj i też ciężko mi chodzić. Czuje , że właśnie zaczęła się cięższa połowa ciąży :)
Gazowanego nie pije, czasem jak na prawdę mi się zachce. Dzisiaj wygazowalam i pije Helenę :D a wodę jaka pijesz ? Smakowa czy czysta ?

Klaudia, tylko tak informacyjnie ci wrzucę...
1522736415-3dea7497d996e965-aaaaaa.jpeg

Może po prostu pij wodę z cytryna i miodem? Nie wiem, coś naturalnego dodawaj?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja to ciągle sobie obiecuję, że zacznę w końcu pić wodę i nic mi z tego nie wychodzi. Kurcze muszę się zmobilizować.

Ja to ciągle sobie obiecuję, że zacznę w końcu pić wodę i nic mi z tego nie wychodzi. Kurcze muszę się zmobilizować.
Ja robilam na początku tak, że mialam takie małe butelki 0,3 i cel byl: 3 dziennie, potem 4, 5. Teraz samej wody niegazowanej wypijam 2 litry. Trzeba się przyzwyczaić. Bo tak z dnia na dzien to pęcherz boli.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja robilam na początku tak, że mialam takie małe butelki 0,3 i cel byl: 3 dziennie, potem 4, 5. Teraz samej wody niegazowanej wypijam 2 litry. Trzeba się przyzwyczaić. Bo tak z dnia na dzien to pęcherz boli.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie to w ogóle nie chce przejść przez gardło. A sikać mi się ostatnio chce średnio co godzinę.

Jeszcze nie byłam

Oby było czysto.

Do góry