reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Jeszcze w temacie wody to ja od lat nie pije nic innego. Słodkich napojów, soków, wody smakowej nawet nie przełknę. W ciąży jedynie mam wielką ochotę na bąbelki, więc piję dużo gazowanej wody :) Bardzo mnie cieszy fakt, że mój syn też bardzo lubi wodę. Czasem pije coś słodkiego, ale głównie to niegazowana wodę. Nawet jak jemy na mieście i ma do wyboru różne rzeczy często wybiera wodę :)

w57v9n73fe3ysoga.png

reklama
Mnie to w ogóle nie chce przejść przez gardło. A sikać mi się ostatnio chce średnio co godzinę.

Oby było czysto.
Oby. Bo narazie boli niemilosiernie, coś tu się dzieje bo wszyscy biegaja jak szaleni lekarze , pielęgniarki niewiem czy mają jakąś akcję czy o co chodzi

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry