reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dzięki! Jedziemy na tydzień, nic nie będę musiała robić, tylko spotykać się z rodziną ewentualnie iść na spacer :D Pewnie tempo będziemy mieli dużo mniejsze niż zawsze, ale tak czy inaczej fajnei zmienić klimat. A! Hit! M. schudł w sumie od września/ października ze 20 kg, naprawdę chłopak wygląda teraz dość mizernie, nie ma za dużo siły, ja w ciąży- a ten mnie pyta czy wypożyczamy skuter...:ninja2: Czy faceci są normalni???
Haha i jeszcze trzymasz równowagę rozkładając nogi [emoji28] Boooszee i już mam skojarzenia nie takie jak powinnam mieć :D

reklama
Położyłam się o 11.30 i właśnie się obudziłam :) trochę mi lepiej od razu :)

p19u3e3keu1ibtzb.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Haha i jeszcze trzymasz równowagę rozkładając nogi [emoji28] Boooszee i już mam skojarzenia nie takie jak powinnam mieć :D

Ola na bank podobały mi się Twoje skojarzenia i zapewne to jest jedyne co powinniśmy robić na tym skuterze, na bank nie jeździć po Rzymie :-D:-D:-D Ja bez dodatkowych atrakcji dostawałam zawału pierwszego dnia jak śmigaliśmy, a co dopiero teraz.

Ola na bank podobały mi się Twoje skojarzenia i zapewne to jest jedyne co powinniśmy robić na tym skuterze, na bank nie jeździć po Rzymie :-D:-D:-D Ja bez dodatkowych atrakcji dostawałam zawału pierwszego dnia jak śmigaliśmy, a co dopiero teraz.

Ja z moimi skojarzeniami jestem usprawiedliwiona, w końcu całe 1,5 dnia bez seksu, któż to widział [emoji28]

reklama
Do góry