reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Właśnie, mamuśki- czy kupujecie jakiś kombinezon dla noworodków? Ja mam z H&M dresik bawełniany, chyba na 62 i tyle narazie.. tak sobie myślałam że na początku lipca zobaczę jakie lato będzie w tym roku i ewentualnie dokupię, jeśli będzie lipcopad... a Wy?
Mam kilka kombinezonów po córeczce, plus dokupiłam jeden typowo dla chłopca w rozmiarze 68. Taki zeby byl do lekarza. Dla mnie niezbędny na nasze chłody :-)

Ostatnia edycja:
To u mnie też oszukane bo potrzebuje dla chłopca ;-) a pełno różów i sukienek :-D
A może faktycznie ludzie wykupują...
No ja cie. Ja byłam wczoraj z kumelą która ma synka i ona przebiera w tych ciuszkach a ja nie miałam w czym [emoji849]

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny wiosna i wszystkie chca odswiezac remontować tez bede malowac pokoje dzieci po świętach powiem wam ze jestem ciekawa tego lata bo kolezanka dała mi duzo ciuszkow po blizniakach ogromnie duzo nic juz nie kupuje a rodziła 22 czerwca 2017 tak jak mi cc maja tez robic i wiekszosc z dlugim rekawem mówiła ze musialo byc naprawde cieplo zeby ubrac krotki rekaw 90% body pajace z długim rekawem

Do góry