reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Hej nie nadrobię Wasz;)
@Nowaja16 jedz na agatowa ja byłam w pierwszej ciąży tam i bardzo polecam świetni specjaliści dr Dangel !!poczytaj ile już nagród odebrała. Będzie dobrze ;)
Dziewczyny ja od wczoraj w szpitalu wyszła mi cukrzyca na czczo super po godzinie super a po dwóch dupa...
Zaplakalam się za synkiem ;(
Mierze cukry podłączyli mi gratis magnez
oj biedna :( obyś szybko wyszla , a ile mialas po 2 h ?

juz sie nie moge doczekac jak go ubiore w to :)
DSC03911.JPG

Załączniki

• DSC03911.JPG
    DSC03911.JPG
    205,1 KB · Wyświetleń: 149
reklama
Ale śliczna !! To jest komunijna ? Czy na komunię ? Twoja córka ma w tym roku komunie ?
Jeśli pomoże tylko dieta to będzie ok
Narazie mam mierzyć po posiłkach jak cukry będą ok to mam nadzieję że wyjdę jutro ,nie chce insuliny ,;/
Trzymam kciuki żeby obyło się bez insuliny.. biedna :( trzymaj się :**
a pierdo..... ludzie wazne ze dziecko zdrowe ty zdrowa a porod za 3 miesiace potem dostaniesz wycisk i bedziesz laska :D
Popieram w 100procentach !!
Margana ludzie i tak będą zawsze gadać jak mama za chuda to mówią że anorektyczka nie je nie dba i jest na pewno na diecie ... jak ktoś chce będzie gadać to i tak znajdzie zawsze powód także...olej To co i kto myśli Ty wiesz sama najlepiej jak jest a reszta... miej to w nosie [emoji5] tym bardziej , że nie masz na ta wodę wpływu poprostu taka Twoja uroda

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie. Mi się dzisiaj głupio zrobiło w szpitalu. Bo spotkałam znajoma z poprzedniej pracy. To kobieta dorosła +50 i tak spojrzała. I stwierdziła, że chyba głodze to dziecko bo taki mały brzuch. I jak ja się trzymam z brzuchem na tych chudych nóżkach. Kiedyś w sklepie spotkałam druga znajoma, była zszokowana jak schudłam na twarzy. .. no tak źle i tak nie dobrze. Ludziom się nie dogodzi. Dlatego@margana nie patrz na nikogo, tylko na własne zdrowie i zdrowie dziecka. Bo ludzie zawsze będą gadać, nawet z zazdrości czy nudów.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry