reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Pochwal się później co ładnego masz :):)

Właśnie nie chce się ruszać. Bo nawet jak odwrócę głowę po chusteczkę to jest jeszcze gorzej. Świat mi wiruje , mdłości się nasilają a jeszcze godzina aaa :( popłacze się zaraz.
mam nadzieję, że dałaś radę...
Ja miałam podobne odczucia....

A ubrankami jasne, że się pochwalę ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Super! Szczególnie wpadł mi w oko pierwszy komplet :D Od razu mi się przypomniał M jak się ze mną drażni, że będzie wychodził z małym na spacery i wyrywał na niego laski [emoji28] Muszę w takim razie sprawić Remikowi taki komplet :D Gdzie kupiłaś?
W 5 10 15. Na pewno jeszcze jest, bo to wiosenna kolekcja :)

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Najlepszy patent chyba, w ikei są takie pokrowce, mega tanie, więc możesz kupić @klaudiaa975 razem z segregatorami do szuflad.

Ja wciąż mam 2 pary 38 z Zary, gumowane, zapinają się :D Ale może takie boyfriendy sobie też pomierzę.. a nie poszerzają zadka?

Ja jestem płaska z tylu i mam mała dupę woec czy zwisają czy nie to bez różnicy [emoji23]
1522229617-14297c50768cd149-aaaaaa.jpeg
1522229701-c49ac8bea79e7b00-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Oni z firmy maja busa i firma im zapewnia transport do domu. Ale mój ogolnie jak przedtem pracował w innej firmie to potrafił do mnie z Czech na stopa przyjechac na dwa dni domu[emoji5]
Kochany... :)
Wiem, że inna skala, ale O kiedyś przyjechał do mnie (w studenckich czasach) 100km na godzinę, bo mnie głowa bolała, żeby mi masaż zrobić ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Siemka :)

Uffff dzisiaj i jutro praca, w piątek wyjeżdżamy, cieszę się bardzo :) Tydzień wolnego będzie :)

Coś jest z tym tantum, bo Fran jak ma pryskać to też bardzo lubi :tak:

@_agnieszka_, chciałam Tobie również napisać że 90% wczorajszych postów to rozkminki o sexie i mięśniach kegla ale widzę że już się wczułaś w temat :D

To wiesz co, może lepiej nie kupuj :D Bo będzie z tego jakaś awantura ;)
Tak tak, i nawet nadrobiłam już wczoraj, zostało trochę z dzisiaj ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Najlepszy patent chyba, w ikei są takie pokrowce, mega tanie, więc możesz kupić @klaudiaa975 razem z segregatorami do szuflad.

Ja wciąż mam 2 pary 38 z Zary, gumowane, zapinają się :D Ale może takie boyfriendy sobie też pomierzę.. a nie poszerzają zadka?

ja normalnie nosze 36 a te wzielam rozmiar wieksze zeby pod brzuch sie zmiescily no i lubie taki styl lumpiarski hahah

To fakt :D chociaż jeszcze nie mam wielkiego brzucha ale wiadomo w moje spodnie 32 z wysokim stanem nie wejdę więc trzeba sobie radzić, a w ciążowej modzie nie widziałam ładnych spodni, hm ma nawet ładne za 130-150zl ale na mnie wszystkie za długie i znów skracać to mi się nie opłaca.. A tak sporo chodzę w sukienkach :) damy radę, a ty tak zawsze jesteś ślicznie ubrana <3 na prawdę :)

p19u3e3ky6d8emkb.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

uuu dziekuje za komplement :*

Ja poukładałam normalnie kupkami od najmniejszego rozmiaru, osobno body z krótkim rękawem, z długim, spodnie.

Czyli mogę sobie łykać? Ile dziennie i jaka dawka? Możesz jakąś polecić czy to nie ma znaczenia?

No żebyś wiedziała, że czasem bywa to problemem :D U nas na początku to ja chciałam używać gumek mimo, że brałam anty (od bardzo krótkiego czasu po tej ostatniej przerwie) ale co z tego, jak używaliśmy ich może z tydzień bo któregoś razu też się ześlizgnęła bo była trochę za mała i M się zirytował i już po nową nie poszedł i tak zostało [emoji16]
Ubranka będę na 100% stawiała w pionie ;) może później zrobię jakiś test w domu, to będę fotki wrzucać [emoji6]

Ja nie brałam anty, tzn brałam przez kilkanaście lat, ale potem je odstawiałam, i lekarz zalecił poczekać cykl ze staraniami, bo po kilkunastu latach (od 17r.ż) mogę mieć rozchwiane hormony itd...

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Jak ułożyć to wiem, bo planuję w pierwszej szufladzie "po domowe" ubranka. W drugiej te wyjściowe, body , spodenki, śpiochy, wszystko osobno, i w kolejnej komplety :) z tym nie będzie problemu :) tylko nie wiem jak je składać , żeby nie były pomięte , nie rozwalały się i żeby je ładnie było widać , a będę miała te pudełka z Ikei w szufladach :)
Później wrzucę może tutorial, ale najpierw rozkminię i dopracuję szczegóły ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry