oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
Mozesz mi troche oddac....ja mam nadal plaska,nic mi w dupe nie idzieJak patrzę się na moją dupe to depresji dostaje
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mozesz mi troche oddac....ja mam nadal plaska,nic mi w dupe nie idzieJak patrzę się na moją dupe to depresji dostaje
Bardzo zgradna dupcia[emoji4] ja mam dupe plaska a z przodu wybrzuszenie. Hihi a moglo by byc na odwrot
U nas całkowicie na odwrótJa na popęd narzekać nie mogę Mnie to bardziej M stopuje, nie wiem czemu ale odkąd jestem w ciąży to jakoś on jest mniej aktywny w tej sferze. Nie wiem o co chodzi. Pytam nie raz ale mówi, że jest ok i się śmieje, że się chyba zrobił stary Ja tam czasem tęsknie za tym jak było np w październiku jak się staraliśmy o maluszka, seks średnio 3-4 razy w tygodniu i to on sam inicjował w dużej mierze stosunki. Teraz to ja zawsze mu mówię, że chce, albo zaczynam to jakoś inicjować bo sam z siebie jakby nagle nie miał potrzeb. Miałyście taką sytuację?
My to jesteśmy ze sobą dopiero od lipca, więc ciągle była między nami duża chemia, do końca listopada mieszkaliśmy osobno, może to też miało znaczenie bo on miał czas żeby odpocząć itp a teraz to jest ciągle mną "osaczony" [emoji16] Ja to bym chciała czasem się uspokoić i dać mu spokój, nie całować i przytulać co chwilę ale normalnie nie umiem.
Lacze sie w bolu. Tez to dziadostwo mam . uda jak galareta. Ale to wplyw ciazy i brac cwiczen przed ciaza ladne zbite mialam a teraz rozlazle.Tak to woda. Ost jak bylam u lekarza to polazywalam nogi i lekarz stwierdzil ze to.cellulit wodny ktory minie po porodzie. Ograniczyć trzeba sol
A ja mam na odwrot wole ten z punktu g. A najlepiej wpierw lechtaczkowy a pozniej pochwowy.Orgazmowi pochwowemu czasem też trzeba pomóc, ja miewałam nie od razu, a teraz nie zawsze. Mnie na przykład palce na łechtaczce podczas seksu, własne albo partnera, bardzo pomagają nie tylko przy łechtaczkowym, ale i pochwowym... ale szczerze mówiąc wolę łechtaczkowy, bez pochwowego mogłabym żyć.
Hahaha czuję się prawie jak matka chrzestna Twojego dzisiejszego sexu hahaha [emoji23][emoji16][emoji16][emoji16] pękam z dumyNo baa i to jaka kochana, któż by tak dbał o niego jak ja Co do pierogów to dopiero mam na nie chcice, więc nie doradzę jakie wybrać Jeśli chodzi o bravo girl no to cóż dla dobra sprawy oczywiście takie poszukiwania
Łoooo matko!!! że też na to nie wpadłam przecież jemu na milion procent o to chodziło A ja tępa baba z ciążowym móżdżkiem nie wpadłam na to i już ciężko myślałam co ja mam mu zrobić słodkiego Ratujesz mój dzisiejszy sex! [emoji28]
Haha Takie sex forum zaraz tu będzie [emoji28]
Kochana to moze rano wstan i go zaatakuj. Ja wole seks z rana niz wieczorem.Matko Ola oddaj trochę tej chcicy bo ja to jestem totalnym dnem dam jak mu się chce hahahaha ale samej to mi do głowy nie przyjdzie wolę spać hahahah
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
O prosze takiej to dobrzeMoja praca dziś ..
jeszcze 2 godz
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Bylo mu powiedziec zeby wzial tel. I ukratkiem cykal foty.mi czasem Ł opowiada jak na kopalni na łazni ida sie kąpać i co niektórzy lepiej niż murzyni a ja zawsze taka ciekawa hahahhaha
Łoooo matko!!! że też na to nie wpadłam przecież jemu na milion procent o to chodziło A ja tępa baba z ciążowym móżdżkiem nie wpadłam na to i już ciężko myślałam co ja mam mu zrobić słodkiego Ratujesz mój dzisiejszy sex! [emoji28]
Gratuluję udanych wizyt, powodzenia na kolejnych przede mną 400postow ponad ale nadrobię dopiero wieczorem. To pewnie jeszcze 400 dojdzie .. Miłego dnia :*