reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

jak się tu seksualnie zrobiło [emoji14]
u nas przed ciążą seks raz/ dwa razy w tygodniu. Teraz w ciąży tak jak Karla pisze, mąż się mnie boi dotknąć, co mnie bardzo boli :( od grudnia nie dotykał mnie tam na dole ( a tak to uwielbiam) seks to raz góra dwa razy w miesiącu. Jakaś porażka po prostu :(
Porozmawiaj z nim. Kazdy facet ma inne powody twoj moze tylko sie boi. A jak z nim porozmawiasz i przekonasz ze dziecko nic nie czuje itp zmieni podejście

0d1ysek2x78z4252.png

reklama
No też tak myślę, a jakby nas jeszcze nacinali albo nie daj Boże gdybyśmy popękały to już wcale zero szans na cokolwiek :D

No a jak, tylko nie wiem jak nazwać moją specjalizację [emoji14]
Biedy Twój młody, od samego początku w kanale :D

Litości [emoji28] Ja tu ciężko pracuję a Ty takie teksty :D Siedzę i się szczerzę do monitora [emoji14] Pomyślą, że jakaś wariatka :D
Haha no dlatego ja się zaatanawiam jak zapobiec pęknięciu czy nacinaniu.. Chyba sie smalcem wysmaruje zeby lepszy poslizg był haha

0d1ysek2x78z4252.png

Hahahah ale sie usmialam[emoji13] akurat sie zgodzę bo mam takie komplety [emoji3][emoji3] teraz pozostaje znaleźć komplet pracownicy masarni... Akurat po wedzeniu szynek jestem wiec będę miala co na szyje zawiesic[emoji13][emoji13] a stary zamiast poruchac to sobie poje [emoji23][emoji23][emoji23]

Ahahahahahahah :D :D :D

PRACOWNICA MASARNI byłaby hitem!!!!! :D Płaczę...... :D

...z tego co widzę to większy problem z sexem mają faceci niż babki. Ale powiem wam że nawet pomijając ciążę, jak gadam z dziewczynami wokół, to więcej lasek ma duże potrzeby niż faceci, a faceci nie staja na wysokości zadania po prostu. Dużo związków moich znajomych się przez to porozpadało. Nie wiem o co chodzi.

Haha no dlatego ja się zaatanawiam jak zapobiec pęknięciu czy nacinaniu.. Chyba sie smalcem wysmaruje zeby lepszy poslizg był haha

0d1ysek2x78z4252.png
Mnie koleżanka poleca kupić balonik Anabell dlatego dziś o niego pytałam na forum. Podobno położna na szkole rodzenia im polecała i wszystkie dziewczyny oprócz niej kupiły i żadna nie popękała ani nie była nacinana a ona nie kupiła i musieli ją nacinać a mimo to pękła. Ale sama nie wiem co o tym myśleć.

Mnie koleżanka poleca kupić balonik Anabell dlatego dziś o niego pytałam na forum. Podobno położna na szkole rodzenia im polecała i wszystkie dziewczyny oprócz niej kupiły i żadna nie popękała ani nie była nacinana a ona nie kupiła i musieli ją nacinać a mimo to pękła. Ale sama nie wiem co o tym myśleć.
Balonik? Muszę poczytać na czym to polega

0d1ysek2x78z4252.png

Ahahahahahahah :D :D :D

PRACOWNICA MASARNI byłaby hitem!!!!! :D Płaczę...... :D

...z tego co widzę to większy problem z sexem mają faceci niż babki. Ale powiem wam że nawet pomijając ciążę, jak gadam z dziewczynami wokół, to więcej lasek ma duże potrzeby niż faceci, a faceci nie staja na wysokości zadania po prostu. Dużo związków moich znajomych się przez to porozpadało. Nie wiem o co chodzi.
W moich poprzednich związkach tak było, że faceci nie robili kompletnie nic, albo robili to nieudolnie. Najlepiej jakby się im udostępnić i oni robi swoje i mieli mnie w dupie. Mój ex to nawet nigdy nie robił mi dobrze ustami bo jego to obrzydzało. Pozostawiam to bez komentarza.

Wkładasz i pompujesz i dzięki temu się rozciągają tkanki ale nie wiem czy to na pewno jest dobre i czy takie rozciąganie nie wpływa źle. Szkoda, że to cudo kosztuje koło 200 zł. bo nie wiadomo czy coś w ogóle pomoże.
No spory koszt. Ja chce zaczax ćwiczyć miesnie kegla ale nie wiem czy będę umiala

0d1ysek2x78z4252.png

reklama
No spory koszt. Ja chce zaczax ćwiczyć miesnie kegla ale nie wiem czy będę umiala

0d1ysek2x78z4252.png
No ja pewnie go i tak nie kupię bo średnio mnie przekonują takie rzeczy ale myślę, że warto byłoby zacząć ćwiczyć mięśnie Kegla tylko nie wiem jak :p Więc jakbyś znalazła jakieś fajne ćwiczenia i jasną instrukcją to zapodaj proszę ;)

Do góry