reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2018

Helou!
Dziś koło południa będzie kurier z rzeczami z h&m dla młodego :D
Od paru dni jestem jakaś taka nie chętna do jakiegokolwiek ruchu. Bolą mnie pachwiny po wewnętrznej stronie ud, ale blizej tyłka. Ledwo po mieszkaniu chodzę.
Jutro wizyta u gin, już nie mogę się doczekać aż znowu zobaczymy Stasia! :)
Jest ladna pogoda i pomyślałam czy by nie umyć okien, ale tylko tych mniejszych. To sobie przypomniałam, jak 2 dni temu wyciagałam coś z szafy z wysokiej półki. Jak wyciągnęłam ręce do góry to zlapał mnie taki ból w podbrzuszu jak by coś sie odrywało. Stwierdziłam, że nie myję :D Wgl nie będę robić większych porządków bo święta będą w rozjazdach. I jak by Mama z teściową sie dowiedziały, że wysprzątałam mieszkanie i myłam okna to by mi żyć nie dały :D
Miłego dnia :)
Masz racje, nie szalej, bo nie warto!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Hhahah mnie tak w peirwszej ciąży pytał Pan z poczty :D A bywał u mnie dość często :D

Byłoby super jakbyś się doturlała do tej Wawy :D

Każda torebka idealna na ten moment! :D

Hahahahah współczuję tego kopania :D

A te torebki czad, ale wiesz że na niektóre modele trzeba się zapisywać? Może na uro sobie zażyczę :)

wiesz ze o tym samym pomyslalam zeby sobie torebkę zazyczyc za urodzenie hahahah

Niech Cię wnosi i znosi na rękach mąż :)

Wracaj do zdrowia :*

Ja się martwię o swoją .. wczoraj z dwa razy ja poczułam , dzisiaj w ogóle .. a przez ostatnie dni szalała :( i nie wiem , czy coś się nie dzieje :(
Klaudia moze pogoda na nia wplywa? Jaka u Was pogoda? Bo u mnie ponuro strasznie i ja usypiam[emoji53]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Czesc Mamuski.

Odnosnie tej spermy Darka83 to nie bylabym taka pewna ,ze dziala po 38 tyg. Kazde zakonczenie w srodku powoduje dojrzewanie szyjki macicy ,a przy tym przyspieszenie akcji porodowych.
U mnie sperma dzialala jak zapalnik. Wystarczylo przytulac sie codziennie przez kilka dni i pierwszy Synus urodzil sie w 38 tyg. Drugi w 35 tyg,ale przestalismy wspolzyc 2 tyg przed niezapowiadanym porodem.
Teraz z uwagi na moje kobiece problemy - nie moge sie nawet podniecac , nie mowiac juz o orgazmie lub pieszczeniu sutkow , bo krwawie. A szkoda,bo seks w ciazy jest boski...

Ja ostatnio czytałam że najlepiej po eutyroksie nie jeść minimum godzinę. dlatego ja go biorę w nocy jak idę sikać. I rano mogę normalnie zjeść od razu śniadanie [emoji16]

Napisane na Redmi 3S w aplikacji Forum BabyBoom

Mi dr mowi ze nie jesc tylkp jak jest pomiar tsh tfr

I ja biore thyrox I jem odrazu huhu tsh 1.03 ok

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem po wizycie [emoji4] mały ma + 750 gram wszystko ok i co najlepsze szyjka wydłużyla się aż do 3.7 kazałam jej dwa razy mierzyć bo aż mi się wierzyć nie chciało [emoji4] w środę mam dzwonić o wyniki z cukru [emoji4]
A i ja kolejne 1.5 kg na plusie [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Bardziej za sprawą intesywnych doznań[emoji3][emoji3][emoji3] sperma działa na szyjke i macice dopiero po 38 tygodniu na wskutek zawartych w niej prostanglandyn.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wlasnie doczytalam ze sperma na tym etapie moze nie wywoluje skurczy porodowych ale twardnienie brzuszka itd moze. Doczytalam tez ze seks z prezerwatywa powinien temu zaradzic. Musze sprobowac. Z tym ze cieszylam sie ze przez okres ciazy gumek nie bedziemy uzywac. Mialam ich dosc. Ale spr.bo to malo komfortowe ze po seksie boje sie ruszyc i skora jakby zaraz miala peknac na brzuchu tak mi sie napina. Poza tym zapytam ginke w srode

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bardziej za sprawą intesywnych doznań[emoji3][emoji3][emoji3] sperma działa na szyjke i macice dopiero po 38 tygodniu na wskutek zawartych w niej prostanglandyn.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wlasnie doczytalam ze sperma na tym etapie moze nie wywoluje skurczy porodowych ale twardnienie brzuszka itd moze. Doczytalam tez ze seks z prezerwatywa powinien temu zaradzic. Musze sprobowac. Z tym ze cieszylam sie ze przez okres ciazy gumek nie bedziemy uzywac. Mialam ich dosc. Ale spr.bo to malo komfortowe ze po seksie boje sie ruszyc i skora jakby zaraz miala peknac na brzuchu tak mi sie napina. Poza tym zapytam ginke w srode

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry