olaaa7
Fanka BB :)
Jest moim typem. Mam tylko nadzieję, że nikt mnie nie przelicytuje bo byłoby mi szkoda.Ta pierwsza długa sliczna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest moim typem. Mam tylko nadzieję, że nikt mnie nie przelicytuje bo byłoby mi szkoda.Ta pierwsza długa sliczna
Tak [emoji4] też różnie bywa niewiem od czego to zależy ale ma różne dni moje maleństwo raz szaleje a raz lula sobie [emoji4] pewnie też od naszego samopoczucia , ale też od tego jak się ułoży w brzuszku [emoji4]współczuję bólu głowy, mam nadzieję, że szybko minie.. oby...
ech, fceci... :|
ja też coś słabiej Hanię czuję.. tzn czuję, że się kręci, szturcha, ale słabiej niż np tydzień temu... ale z drugiej strony brzuch mam większy niż tydzień temu, więc może to taki okres, że przybywa wód płodowych itd? No i u Hani widzę dość mocną pogodozależność - jak jest taka do d..., że ja zasypiam niemal na stojąco i nic mi się nie chce, to ona też dużo mniej aktywna, a jak jest ładnie i mam energię do działania, to ona też się uaktywnia
jak inne dziewczny? czujecie ruchy tak samo, mocniej czy słabiej?
No widzisz jak Ci dopingowala [emoji3] [emoji3] jakie masz super wsparcieMnie kopie tylko kilka razy i tylko wieczorem ... I to naprawdę tylko kilka... Wczoraj jak się z moim kłóciłam to kopala najwięcej
Ja też nie lubię się kłócić chociaż jestem nerwus, często powiem coś czego wcale nie chciałam powiedzieć a później męczą mnie wyrzuty i przepraszam [emoji4]A co do kłótni ogólnie jak to wagi podobno[emoji5] jestem osobą, która się nie lubi kłócić. Chociaż czasami mam inne zdanie i jestem uparta, raczej szukam kompromisu. Jak się z kimś pokłóce to strasznie mi zle i zawsze wyciągnę rękę na zgode
Piękna jest [emoji4] pilnuj ładnie licytacjiJest moim typem. Mam tylko nadzieję, że nikt mnie nie przelicytuje bo byłoby mi szkoda.
Ta jest po prostu przepiękna! Jak będę brała ślub cywilny to chcę takąKiedyś pytałam Was o te sukienki i w końcu wydały mi się za bardzo ozdobne ale teraz jak mam porównanie to stwierdzam, że może faktycznie takie będą odpowiedniejsze na ślub Doradźcie proszę tylko, która Waszym zdaniem lepsza, czy długa z krótkim rękawem czy krótsza z dłuższym rękawem? Ja się skłaniam bardziej przy tej długiej A zawsze można skrócić i będzie można wykorzystać też na mniej uroczyste okazje Tak mi się przynajmniej wydaje
Zobacz załącznik 843245
Zobacz załącznik 843246 Zobacz załącznik 843247
Zobacz załącznik 843248
DługaKiedyś pytałam Was o te sukienki i w końcu wydały mi się za bardzo ozdobne ale teraz jak mam porównanie to stwierdzam, że może faktycznie takie będą odpowiedniejsze na ślub Doradźcie proszę tylko, która Waszym zdaniem lepsza, czy długa z krótkim rękawem czy krótsza z dłuższym rękawem? Ja się skłaniam bardziej przy tej długiej A zawsze można skrócić i będzie można wykorzystać też na mniej uroczyste okazje Tak mi się przynajmniej wydaje
Zobacz załącznik 843245
Zobacz załącznik 843246 Zobacz załącznik 843247
Zobacz załącznik 843248
Wszedł do domu w świetnym humorze i jedyne na co się zdobył to powiedzieć "Mynia chodź" przez zamknięte drzwi... A takiego ch...ja... Tak mi krew zepsuł, że nie popuszczePewnie inaczej się ułożyła i dalej bryka ale nie czujesz tak często [emoji8] [emoji8] a facetem się nieprzejmuj , pewnie po powrocie do domu Cię przeprosi [emoji8] [emoji8] [emoji8] przynajmniej trzymam kciuki żeby tak było
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Obie długie są piekne, ale jakoś ten niud do mnie przemawia chyba bardziejI jest jeszcze ewentualnie taka
Zobacz załącznik 843249
Zobacz załącznik 843250
Zobacz załącznik 843251
Pocieszyłaś mnie w takim razie czekam niecierpliwie aż się rozkreci u mnie w brzuchu@SzczęśliwaCiężarna na pewno dzidzia się inaczej ułożyła albo łożysko się trochę przesunęło i dlatego mniej czujesz Ja tak miałam jakoś 2 tygodnie temu A teraz mały kopie kilka razy dziennie (wcześniej tylko max rano i wieczorem) i w dodatku czuję nawet jak leże na lewym boku jak się wierci i to wtedy dużo mocniej niż jak normalnie leże. A facet na pewno przeprosi