reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Yeah, kupiliśmy wózek! Udało mi się znaleźć używany-tzn. Gondola używana, a spacerówka nowka sztuka :) Link do: Zdjęcia - Pokazywarka.pl

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Super! Kolejny Bebetto :D Też bardzo mi się podobał Torino ale mojemu M się rama nie podoba, chociaż ja uważam, że jest śliczna i dodaje takiej elegancji. Śliczny jest :)

Siema wieczorową porą...

Umieram. Po pracy byłam u fryzjera, a potem odebrałam dziecko od ojca- razem z gigantycznym przebraniem z kartonu, które robił z dziewczyną mojego ex.. Zajęło mi to całe tylne siedzenie w aucie :baffled: No i trzeba było jeszcze pojechać z dzieckiem do galerii, bo ma dziurę w trampkach szkolnych, plus powyrastał z różnych rzeczy, więc jeszcze shopping.. Kupiliśmy wszystko oprócz trampek :-D:-D Sobie kupiłam stanik ze sloggi, taką staniko-koszulkę, jest cudowna, nie czuć nic na sobie! Naprawdę polecam: Link do: SLOGGI ZERO FEEL
Tak więc przytargaliśmy się do domu po 21.... nie żyję. Zrobiłam sobie relaks, teraz poczytałam i padam zaraz spać.

@Jola92, czy był pokaz prywatny dla Ł??? Czy widz przeżył??? :D

@olaaa7, podzielam zdanie dziewczyn- na własny ślub powinnaś mieć coś bardziej wyjątkowego... a nie myślałaś o jakieś długiej, powiewnej? @Marika92 wrzucała tutaj całe tony długich na różne okazje :)

@Marika92, obie pary super!!! Może nawet wolałabym zamszowe, ALE będzie je mega ciężko utrzymać w tym kolorze w dobrym stanie... więc chyba lepiej lakierki, bo też śliczne! Uwielbiam buty nude! <3

@Margana, po poerwsze to podziwiam Cię za organizację, wszystko pospisywane, wyprawka, przepisy :) A co do badania... kurde, nie dziwię się że się wkurzasz... lepiej by było gdyby nic nie mówił jak nie jest pewny. Każda z nas miałaby teraz lekki stres... Ściskam Cię wirtualnie...

A! Młodszemu dziedzicowi tez kupiłam kilka rzeczy- akurat były fajne promocje :) bo na starszym to nic nie przyoszczędziłam [emoji849]
1521585262-f047ee65e8bb91a8-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Słodkie [emoji7]
Przekonałyście mnie wszystkie :D Szukam jeszcze innej :D A ta będzie na komunię o ile się w nią wcisnę [EMOJI28]

reklama
Ola slicznie wygladasz ale cos ... Moxe dodatki jak pisze karla88

Marika lakoerki moj gust no i ballerinki huhuh tylko

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Też myślałam o dodatkach ale jeszcze poszukam czegoś innego na ślub żeby było chociaż trochę wow :p

współczuję bólu głowy, mam nadzieję, że szybko minie.. oby...

ech, fceci... :|
ja też coś słabiej Hanię czuję.. tzn czuję, że się kręci, szturcha, ale słabiej niż np tydzień temu... ale z drugiej strony brzuch mam większy niż tydzień temu, więc może to taki okres, że przybywa wód płodowych itd? No i u Hani widzę dość mocną pogodozależność - jak jest taka do d..., że ja zasypiam niemal na stojąco i nic mi się nie chce, to ona też dużo mniej aktywna, a jak jest ładnie i mam energię do działania, to ona też się uaktywnia ;)
jak inne dziewczny? czujecie ruchy tak samo, mocniej czy słabiej?
Ja też tak miałam jakoś 2 tygodnie temu, najpierw czułam małego mocniej i w ogóle kopniaczki były silniejsze a potem przez kilka dni słabiej i nawet było tak, że dwa dni nie czułam wcale i już panikowałam ale zaczął kopać normalnie i teraz od prawie tygodnia czuję nawet jak się wierci i jak leże na lewym boku to czuć mocno te jego obracania i kopnięcia :) Na pewno jest wszystko dobrze :) Może łożysko się przesunęło i trochę zasłoniło malutką :)

Ja bym na ślub tez jeszcze czegoś poszukala, ale na komunię będzie Ci pasowac idealnie
Tak zrobię :) dziękuję :*

Kiedyś pytałam Was o te sukienki i w końcu wydały mi się za bardzo ozdobne ale teraz jak mam porównanie to stwierdzam, że może faktycznie takie będą odpowiedniejsze na ślub :) Doradźcie proszę tylko, która Waszym zdaniem lepsza, czy długa z krótkim rękawem czy krótsza z dłuższym rękawem? Ja się skłaniam bardziej przy tej długiej :) A zawsze można skrócić i będzie można wykorzystać też na mniej uroczyste okazje :) Tak mi się przynajmniej wydaje :D
1.jpg

2.jpg
3.jpg

4.jpg

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    48,1 KB · Wyświetleń: 307
  • 2.jpg
    2.jpg
    52,5 KB · Wyświetleń: 309
  • 3.jpg
    3.jpg
    50,4 KB · Wyświetleń: 313
  • 4.jpg
    4.jpg
    42,6 KB · Wyświetleń: 301
Ja wczoraj też się z moim pozarlam a raczej on wstał lewą noga po 18 i zaczął się na mnie wydzierać o wszystko... Zanim poszedł do pracy zamknęłam się w drugim pokoju żeby go nie widzieć i wyszłam dopiero jak poszedł do pracy... Za pół h wraca więc znów poszłam z psem do drugiego pokoju... Niech sobie sam siedzi jaśniepan... Całą noc mialam głupie sny ... Tym bardziej, że jutro wizyta o trochę się martwię bo moja Fruzie rzadziej czuje

f2w39n7303c24ozn.png
Pewnie inaczej się ułożyła i dalej bryka ale nie czujesz tak często [emoji8] [emoji8] a facetem się nieprzejmuj , pewnie po powrocie do domu Cię przeprosi [emoji8] [emoji8] [emoji8] przynajmniej trzymam kciuki żeby tak było

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

I jest jeszcze ewentualnie taka :)
b16aceeb41678ba2d61e1aef3805.jpg

a.jpg

b.jpg

Załączniki

• b16aceeb41678ba2d61e1aef3805.jpg
    b16aceeb41678ba2d61e1aef3805.jpg
    48,4 KB · Wyświetleń: 288
  • a.jpg
    a.jpg
    36,7 KB · Wyświetleń: 375
  • b.jpg
    b.jpg
    69 KB · Wyświetleń: 276
Witajcie mamuski[emoji5]
Glowa mnie boli po tym wczorajszym placzu, nastroj kiepski. Klade sie jeszcze na chwile, bo musze dzis mloda odebrac z przedszkola.

Milego dnia i powodzenia na wizytach!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
O kurczę pewnie z emocji Ci ta głowa daje popalić [emoji20] A jak ogólnie przeziębienie ?

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Kiedyś pytałam Was o te sukienki i w końcu wydały mi się za bardzo ozdobne ale teraz jak mam porównanie to stwierdzam, że może faktycznie takie będą odpowiedniejsze na ślub :) Doradźcie proszę tylko, która Waszym zdaniem lepsza, czy długa z krótkim rękawem czy krótsza z dłuższym rękawem? Ja się skłaniam bardziej przy tej długiej :) A zawsze można skrócić i będzie można wykorzystać też na mniej uroczyste okazje :) Tak mi się przynajmniej wydaje :D
Zobacz załącznik 843245

Zobacz załącznik 843246 Zobacz załącznik 843247

Zobacz załącznik 843248
Ta pierwsza długa sliczna

reklama
@SzczęśliwaCiężarna na pewno dzidzia się inaczej ułożyła albo łożysko się trochę przesunęło i dlatego mniej czujesz :) Ja tak miałam jakoś 2 tygodnie temu :) A teraz mały kopie kilka razy dziennie (wcześniej tylko max rano i wieczorem) i w dodatku czuję nawet jak leże na lewym boku jak się wierci i to wtedy dużo mocniej niż jak normalnie leże. A facet na pewno przeprosi :)

Do góry