olaaa7
Fanka BB :)
Super! Kolejny BebettoYeah, kupiliśmy wózek! Udało mi się znaleźć używany-tzn. Gondola używana, a spacerówka nowka sztukaLink do: Zdjęcia - Pokazywarka.pl
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Siema wieczorową porą...
Umieram. Po pracy byłam u fryzjera, a potem odebrałam dziecko od ojca- razem z gigantycznym przebraniem z kartonu, które robił z dziewczyną mojego ex.. Zajęło mi to całe tylne siedzenie w aucieNo i trzeba było jeszcze pojechać z dzieckiem do galerii, bo ma dziurę w trampkach szkolnych, plus powyrastał z różnych rzeczy, więc jeszcze shopping.. Kupiliśmy wszystko oprócz trampek
Sobie kupiłam stanik ze sloggi, taką staniko-koszulkę, jest cudowna, nie czuć nic na sobie! Naprawdę polecam: Link do: SLOGGI ZERO FEEL
Tak więc przytargaliśmy się do domu po 21.... nie żyję. Zrobiłam sobie relaks, teraz poczytałam i padam zaraz spać.
@Jola92, czy był pokaz prywatny dla Ł??? Czy widz przeżył???
@olaaa7, podzielam zdanie dziewczyn- na własny ślub powinnaś mieć coś bardziej wyjątkowego... a nie myślałaś o jakieś długiej, powiewnej? @Marika92 wrzucała tutaj całe tony długich na różne okazje
@Marika92, obie pary super!!! Może nawet wolałabym zamszowe, ALE będzie je mega ciężko utrzymać w tym kolorze w dobrym stanie... więc chyba lepiej lakierki, bo też śliczne! Uwielbiam buty nude! <3
@Margana, po poerwsze to podziwiam Cię za organizację, wszystko pospisywane, wyprawka, przepisyA co do badania... kurde, nie dziwię się że się wkurzasz... lepiej by było gdyby nic nie mówił jak nie jest pewny. Każda z nas miałaby teraz lekki stres... Ściskam Cię wirtualnie...
Słodkie [emoji7]A! Młodszemu dziedzicowi tez kupiłam kilka rzeczy- akurat były fajne promocjebo na starszym to nic nie przyoszczędziłam [emoji849]
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Przekonałyście mnie wszystkie