reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Piękna jest [emoji4] pilnuj ładnie licytacji

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję :) Będę pilnowała, specjalnie spać nie pójdę tak jak zawsze [emoji28]

Ta jest po prostu przepiękna! Jak będę brała ślub cywilny to chcę taką :)

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Cieszę się, że się podoba, oby tylko udało mi się ją kupić.

hejo, melduje się wczorajszej wizycie
Od początku przytyłam 6,400 gram :(
Maluch waży 500 gram :D od czwartku przybrał 89 gram. Mam zlecone badania z krwi w tym glukozę. Starszy jest o półtorej tygodnia :) Mały jest ułożony miednicowo i ponoć temu mam tak nisko brzuch.
Szczerze powiedziawszy martwi mnie duża waga naszego chłopaka...
Czy ja wiem czy dużo maluch waży, wydaje mi się, że porównywalnie do innych dzieciaczków i wcale nie przytyłaś dużo, ja miałam 8,1 kg 1,5 tygodnia temu.

Długa :)

f2w39n7303c24ozn.png
Dzięki :)

reklama
Wszedł do domu w świetnym humorze i jedyne na co się zdobył to powiedzieć "Mynia chodź" przez zamknięte drzwi... A takiego ch...ja... Tak mi krew zepsuł, że nie popuszcze

f2w39n7303c24ozn.png
Haha uparciuszek z Ciebie . Pogadajcie na spokojnie wytłumacz mu może , że jesteś w ciąży przecież się nie możesz denerwować może zróbcie jakąś umowę że jak któryś z was ma groszy dzień to niech powie i będziecie sobie schodzić z drogi bo niewyorbazasz sobie żeby krzyczał przy dzidzi [emoji4] czasami lepiej na spokojnie Jak ja to mówię "strawic "temat

Dziękuję :) Będę pilnowała, specjalnie spać nie pójdę tak jak zawsze [emoji28]

Cieszę się, że się podoba, oby tylko udało mi się ją kupić.

Czy ja wiem czy dużo maluch waży, wydaje mi się, że porównywalnie do innych dzieciaczków i wcale nie przytyłaś dużo, ja miałam 8,1 kg 1,5 tygodnia temu.

Dzięki :)
No za takie poświęcenie to musi się udać [emoji5] [emoji5] [emoji5]

Haha uparciuszek z Ciebie . Pogadajcie na spokojnie wytłumacz mu może , że jesteś w ciąży przecież się nie możesz denerwować może zróbcie jakąś umowę że jak któryś z was ma groszy dzień to niech powie i będziecie sobie schodzić z drogi bo niewyorbazasz sobie żeby krzyczał przy dzidzi [emoji4] czasami lepiej na spokojnie Jak ja to mówię "strawic "temat

Pierwszy raz się postawiłam tak naprawdę... Bo zawsze było tak, że nawydzieral się na mnie a ja czekałam aż mu przejdzie i jak już mu przechodziło to nigdy mnie nie przepraszał a ja się zachowywałam jak by się nic nie stalo... A wczoraj grubo przesadzil... Wydziera się na mnie obraża... Wszystkiego się nagle czepia... Nawet tego, że banan leży i się skorka sczerniala a był kupiony dla mnie... I datl się bo pranie sobie zrobił a ja go nie zdjęłam... I rzucił we mnie moimi skarpetkami jedyna rzeczą, która tam była moja... A teraz przychodzi zadowolony bo jemu już minęło...

f2w39n7303c24ozn.png

Pierwszy raz się postawiłam tak naprawdę... Bo zawsze było tak, że nawydzieral się na mnie a ja czekałam aż mu przejdzie i jak już mu przechodziło to nigdy mnie nie przepraszał a ja się zachowywałam jak by się nic nie stalo... A wczoraj grubo przesadzil... Wydziera się na mnie obraża... Wszystkiego się nagle czepia... Nawet tego, że banan leży i się skorka sczerniala a był kupiony dla mnie... I datl się bo pranie sobie zrobił a ja go nie zdjęłam... I rzucił we mnie moimi skarpetkami jedyna rzeczą, która tam była moja... A teraz przychodzi zadowolony bo jemu już minęło...

f2w39n7303c24ozn.png
Ahhhh nie no to przegial faktycznie bo ja rozumie mieć gorszy dzień też często takie miewam , ale wszystko ma swoje granice. Może jak zobaczy że też potrafisz się postawić to trochę przemysli bo tak na prawdę zawsze mu to uchodzilo płazem, na szczęście jeszcze ponad 3 miesiące żeby mu pokazac że też potrafisz . Niedaj się. Popieram Cię . Tym bardziej, że to bzdury i żaden powód do krzyku [emoji8]

reklama
Ahhhh nie no to przegial faktycznie bo ja rozumie mieć gorszy dzień też często takie miewam , ale wszystko ma swoje granice. Może jak zobaczy że też potrafisz się postawić to trochę przemysli bo tak na prawdę zawsze mu to uchodzilo płazem, na szczęście jeszcze ponad 3 miesiące żeby mu pokazac że też potrafisz . Niedaj się. Popieram Cię . Tym bardziej, że to bzdury i żaden powód do krzyku [emoji8]

U niego w gorszy dzień włącza się dyktatura... Leżę sobie , tv oglądam i już mu przeszkadza bo raptem jedna miska w zlewie leży nieumyta... Dziad cholerny... Nie popuszcze tym razem na pewno bo mam dość tych jego humorów... Ja w ciąży nie mam żadnych a ten ma całe zycie...

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry