reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Mój jednego wieczoru go zgubił i przekonałam go, że da radę zasnąć bez niego. Było bardzo ciężko, ale zasnął, a ja go znalazlam i schowałam. Rano dostał prezent i list od myszek, które go zjadły i w zamian dały upominek ;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Moje rozstały się bez upominku. Za to za pierwszy mleczak jak wyleciał Marysi wrozka zębuszka musiala przyjsc☺️

reklama
A może to zanieść ktoś inny? Czy trzeba osobiście?

0d1yrjjgtd95fou3.png
Nie mam pojęcia [emoji4] jak będą następny raz, pewnie za miesiąc to mogę zapytać [emoji2]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

Jeżeli chodzi o smoczki to moi synowie też mieli smoczki i obaj pożegnali się z nim ok roku. Starszy kiedyś przyszedł i pokazal że smoczek jest brudny i podchwycilam zamiast go umyć to narysowałam długopisem robaczki od tamtej pory już sam stwierdził że go nie chce a młodszy porostu przegryzł go i przestał mu smakować:)

Napisane na HTC Desire 830 dual sim w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bujaczki można używać od razu :) ten buja się sam, wibruje, ma dużo melodii i różne stopnie prędkości :) a od siostry mam też dostać też jakiś, ale chyba tylko wibruje [emoji39] chyba dżungla się ten nazywa co go dostanę :) a ten co kupilam miałam upatrzony już 1.5r temu [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Mieliśmy dżunglę z Fisher Price i była super [emoji4] teraz kupiłam z Bright Stars [emoji4]
806885a6d54dfe0a05b9f68eca93a2dd.jpg

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

Do góry