reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mi przedtem też się zdarzało, ale teraz kłuje mnie czesciej mysle, że przez to, że się więcej ruszam
No i dzidzie wieksze, to tez bardziej czuc.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Tak :)

Przypuszczam, że przyda sie najbardziej:
"o k**wa ale boli"
"ja pie**olę zaraz ze**am się z bólu"
"sami se przyjcie"
Haha :D bardzo dosadnie to ujęłaś :D

Są plusy i minusy :) minus taki, że "zatykaja" dziecku buzie i nie ma okazji ćwiczyć mowy :) drugi minus jest taki, że zgryz może być krzywy no i uzalezniaja :) bo ciężko bardzo odstawic smoka... A plus taki, że podobno dzieci, które śpią ze smokiem rzadziej umierają z powodu śmierci lozeczkowej a po drugie tak słodko wyglądają z dydusiem [emoji7][emoji7][emoji7][emoji173][emoji173]

f2w39n7303c24ozn.png
Taaak sama słodycz dzieciaczki ze smoczkami :)

Poszukaj go na internecie :) ja lubię patrzeć na recenzje dziewczyn na YouTube :) pokazują jakie ma funkcje , melodię itp

f2w39n7303c24ozn.png
No właśnie tego nie znalazłam.

No ja też jestem ciekawa ile już mój synuś ma w szpitalu miał 550 a to już 2 tyg minęły więc myślę że z ponad 700 a w przyszłym tygodniu na wizycie ponad 800 gdzieś bo to niby tak mówią mniej więcej 100 na tydzień [emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie ja też się zastanawiam ile mała juz wazy za tydzień usg mam w czwartek juz nie mogę się doczekać aż ja zobaczę :)

Bujaczki można używać od razu :) ten buja się sam, wibruje, ma dużo melodii i różne stopnie prędkości :) a od siostry mam też dostać też jakiś, ale chyba tylko wibruje [emoji39] chyba dżungla się ten nazywa co go dostanę :) a ten co kupilam miałam upatrzony już 1.5r temu [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Mozna od poczatku pod warunkiem, ze jest rozkladany do pozycji na plasko i ma usztywniane plecy.

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Moje same oddaly. Tylko Marysia jak miała 2 lata to już miała tylko do usypiania a Kacper czasami musiał podydac.[emoji5] Marysia oddala 3 miesiace przed 3 urodzinami, włożyliśmy do szafy i od tej chwili miał spac w szafie[emoji5] żadnego protestu nie bylo. A Kacper oddał 3 miesiące temu dziura mu się zrobiła i stwierdził, że już jest za duży i będzie spał bez[emoji5]
No właśnie moja mama też powiedziała , że najlepiej do niczego nie zmuszać ani nic niezabierac bo to tylko gorzej na tym może wyjść bo dziecko czuje się później oszukane a to tzw "cześć jego ":)

Są plusy i minusy :) minus taki, że "zatykaja" dziecku buzie i nie ma okazji ćwiczyć mowy :) drugi minus jest taki, że zgryz może być krzywy no i uzalezniaja :) bo ciężko bardzo odstawic smoka... A plus taki, że podobno dzieci, które śpią ze smokiem rzadziej umierają z powodu śmierci lozeczkowej a po drugie tak słodko wyglądają z dydusiem [emoji7][emoji7][emoji7][emoji173][emoji173]

f2w39n7303c24ozn.png
Haha, mi sie ten widok akurat nie podoba. Dlatego mojaj nigdy nie pozwalalam na dwor zabietac smoka[emoji6]
A co do mowy to mojej smok w niczym nie przeszkadzal[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Właśnie ja też się zastanawiam ile mała juz wazy za tydzień usg mam w czwartek juz nie mogę się doczekać aż ja zobaczę :)
Ja też za równy tydzień mam kolejną wizyte , mój ma też urodziny mam nadzieję , że na prezent przyniosę mu same dobre wiadomości [emoji4]

reklama
Do góry