reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Sporo, ale ja uważam, że to są fajne wydatki , że i tak jak oczy mi się na coś zaswieca to kupię [emoji16] ale nie muszę się martwic, że nie mam w co ubrać i koniecznie muszę :)

f2w39n7303c24ozn.png
No pewnie, ze fajne. Ale jak sie kasy nie ma to jednak duzo znaczy[emoji6]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Ja się pytałam ale chce zostać dawcą krwi pepowinowej [emoji2] wiem że komuś może się przydac

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Niestety ostatnia szansa by zostać dawcą krwi pępowinowej (bankowanie na cele publiczne) skończyła sie w grudniu 2017;/ nie wiadomo kiedy będzie kolejna a szkoda

Powiedzcie mi kochane jak mam tu uważać na wagę jak po drzemce poobiadowej budzie się z ochotą na gorąca herbatkę i gofry[emoji7][emoji7][emoji7][emoji23] nie mogłam się powstrzymać[emoji4]
56c90b246b264a1232cd917bff6d8214.jpg

Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie przepadam za slodkim ale gofry bym wmocila [emoji4][emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny potrzebuje porady. Mamy w sypialni takie kolory mebli: orzech + limba + orzech salev ( podobny do limby). Pietwszy ciemny, dwa nastepne jasne. Sciany ciemny braz + taka kawa z mlekiem. Czy biale lozeczko bedzie ok? Czy lepiej wziac orzech?

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Wzielabym biale bo potem lozko pojdzie do pokoju dziecka?
Tzn ja mam kuoilam takie 0-5 lat 170 dlugosc

Dokładnie masz rację tym bardziej ze później święta i poloza mnie na trochę w szpitalu w kwietniu a maj to już trochę późno jak ciążę mamy rozwiązać w czerwcu także musze się wziać w garść i to zrobić :)

Tak se mysle kiedy to zlecialo[emoji85][emoji85][emoji15][emoji15][emoji15][emoji15]

reklama
Do góry