reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Jak ślicznie *.* Chyba mamy ten sam gust co do meblowania mieszkania *.* Cudnie <3

Całe szczęście :* już będzie tylko lepiej :)
Pogłaskaj maluszka ode mnie, niech się trzyma cieplutko u mamy :*

Nie było go na Dzień Kobiet ani na rocznicę/walentynki. Więc wszystko się wyrównało :D
Musieliście nadrobic ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Ja już po obiedzie ciasto wkoncu tez upiekłam brownie gruszkowe czekam na przyjaciółkę z mężem maja wpaść na kawę wyglada pycha i mam nadzieje ze tez tak smakuje

Jest 13:30 a mnie już plecy nawalanka tak ze leżę bo mnie strasznie boli kość ogonowa

JustMe ja tez uwielbiam avokado często robię sobie pastę
Rozdrabniam avokado dodaje trochę soku z cytryny i czerwona cebulka w kostkę posypuje do tego pieprz i sól na chleb pycha....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ciasto brzmi barzzo smakowicie :D

A co do awokado, też lubię, ale ja pastę robię z czosnkiem - czosnek, cytryna, sól, pieprz i na chleb ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Rany ja bez chleba nie uniem ;(,, jutro usg i krzywa cukrowa oby ok bo umre na diecie , kocham chleb poprostu nawet nie drizdxowki rogale ale swieze bulki chleb hmm oczywiscie bez masla [emoji23]masla nie jem chyba z 14 lat

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki za krzywą - za badanie i oczywiście za wyniki [emoji106]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Ja musze dziś mojego M odebrać z PKP.. Podobno skręcił kostkę.. :/ oby to było tylko jakieś lekkie naderwanie... I zrobił to jeszcze na trzeźwo :o

No i jak Twój inwalida..? Pamiętam jak urodził się Fran, to na wakacje wyjechaliśmy do teściów, nad morze. No i najpierw ja siedziałam z nimi i z dzieckiem, a potem ex miał dojechać na 2 tyg i zajmować się dzieckiem.. dzień przed przyjazdem naderwał więzadła grając w piłkę i tym sposobem miałam 2 dzieci do opieki- jedno o kulach :baffled::baffled:

Mi sie marzą truskawki <3 Ale takie prawdziwe, a nie takie co teraz są w sklepach. Bez smaku i koloru. I czereśnie!

Czereśnie, tak...!! <3

@Agatka29, dobrze że trzmasz się "zamknięta" ;)

Sporo, ale ja uważam, że to są fajne wydatki , że i tak jak oczy mi się na coś zaswieca to kupię [emoji16] ale nie muszę się martwic, że nie mam w co ubrać i koniecznie muszę :)

No i to jest bardzo fajna opcja :tak:

Miałam dzisiaj mega relaks, siedzenie w domu, spokój, film :) teraz kąpiel i jutro znowu kierat.. jakoś dotrwam do maja, ale dłużej nie miałabym już siły.

Witajcie mamuski[emoji5]Wreszcie mloda poszla do przedszkola[emoji3] Oby na dlugo[emoji6]
Niestety tetaz ja jestem chora[emoji20]Wieczorem zaczela mnie glowa bolec, a teraz wstalam z katarem i kaszlem[emoji20]

Zycze wszystkim milego dnia!

@Peugotka36 powodzenia na wizycie!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

reklama
Witajcie mamuski[emoji5]Wreszcie mloda poszla do przedszkola[emoji3] Oby na dlugo[emoji6]
Niestety tetaz ja jestem chora[emoji20]Wieczorem zaczela mnie glowa bolec, a teraz wstalam z katarem i kaszlem[emoji20]

Zycze wszystkim milego dnia!

@Peugotka36 powodzenia na wizycie!

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017
Odpocznij niech szybko przejdzie !!!
Pogoda nas nie rozpieszcza u mnie -8

Do góry