reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

Cześć dziewczyny :D
Próbowałam was wczoraj wieczorem nadrobić, ale... Obudziłam się kilka godzin później ;)
Jak się odkopię, to napiszę więcej, ale gdyby ktoś miał okazję uczestniczyć w wykładach "mama wie" (są w kilku miastach, dzisiaj po południu też gdzieś są, tylko nie pamiętam gdzie, jeszcze w kilku - to jest wieczorem, później wrzucę więcej na ten temat), to polecam bardzo :D
Nie tylko dla dziewczyn, które nie mają jeszcze dzieci ;)
Hahaha chyba dziecku czegoś brak [emoji16][emoji16][emoji16]
1521382000-bc28e8f7a300a4da-aaaaaa.jpeg

f2w39n7303c24ozn.png
Może taki głodny [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
No to będzie prezes i prezesowa od następnego sezonu a wy pod gołym niebem[emoji23] [emoji23]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Jak byłam mała, to zdarzało mi się iść spać do naszej suni (jak mama nie widziała..)
Tzn nie aż tak mała, bo trafiła do nas jak miałam 7 lat, a musiała urosnąć, ale i tak widok był pewnie ciekawy - dzieciak śpiący w koszu z wielkim czarnym rottweilerem [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Oj chyba w przyszłym roku jeszcze sobie odpuścimy chyba, że rodzice Kuby zostawia nam przyczepe i jak już oni wrócą do pracy to my sobie pourlopujemy :) bo z roczniakiem w namiocie to chyba za szybko [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Myśmy często jeździli pod namiot, najlepiej "na dziko", na Bałkany... ale taka dalsza eskapada to chyba dopiero jak Hania będzie miała kilka lat więcej... A wcześniej, to rozbijemy namiot w ogródku, i będzie można iść tam "biwakować", zwłaszcza w dzień, itd [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Myśmy często jeździli pod namiot, najlepiej "na dziko", na Bałkany... ale taka dalsza eskapada to chyba dopiero jak Hania będzie miała kilka lat więcej... A wcześniej, to rozbijemy namiot w ogródku, i będzie można iść tam "biwakować", zwłaszcza w dzień, itd [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png
My mamy przyczepę ale właściwie dopiero zaczyna się z nią nasza przygoda ☺️

A bo stwierdził, że jeszcze mamy czas na kupienie ubranek :(
Aha... To po prostu marudny mąż.... ;)
W końcu co za różnica, czy kupicie ubranka miesiąc wcześniej czy miesiąc później? ;)

Mój mnie ostatnio namawiał na zakupy, więc dzisiaj/jutro zamówię łóżeczko (już wybrane, tylko przejrzeć czy jeszcze czegoś nie trzeba), łóżko dla nas, szafki nocne itd, za tydzień jedziemy do Ikei po cześć mebli, a za dwa tygodnie chce już to poskładać i poustawiać w sypialni, żeby na nas czekała... ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Aha... To po prostu marudny mąż.... ;)
W końcu co za różnica, czy kupicie ubranka miesiąc wcześniej czy miesiąc później? ;)

Mój mnie ostatnio namawiał na zakupy, więc dzisiaj/jutro zamówię łóżeczko (już wybrane, tylko przejrzeć czy jeszcze czegoś nie trzeba), łóżko dla nas, szafki nocne itd, za tydzień jedziemy do Ikei po cześć mebli, a za dwa tygodnie chce już to poskładać i poustawiać w sypialni, żeby na nas czekała... ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Aga jakie lozeczko wybraliscie? My chyba tez juz mamy wstepnie wybrane[emoji5]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Do góry