reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

Cześć dziewczyny :D
Próbowałam was wczoraj wieczorem nadrobić, ale... Obudziłam się kilka godzin później ;)
Jak się odkopię, to napiszę więcej, ale gdyby ktoś miał okazję uczestniczyć w wykładach "mama wie" (są w kilku miastach, dzisiaj po południu też gdzieś są, tylko nie pamiętam gdzie, jeszcze w kilku - to jest wieczorem, później wrzucę więcej na ten temat), to polecam bardzo :D
Nie tylko dla dziewczyn, które nie mają jeszcze dzieci ;)
Hahaha chyba dziecku czegoś brak [emoji16][emoji16][emoji16]
1521382000-bc28e8f7a300a4da-aaaaaa.jpeg

f2w39n7303c24ozn.png
Może taki głodny [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
No to będzie prezes i prezesowa od następnego sezonu a wy pod gołym niebem[emoji23] [emoji23]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Jak byłam mała, to zdarzało mi się iść spać do naszej suni (jak mama nie widziała..)
Tzn nie aż tak mała, bo trafiła do nas jak miałam 7 lat, a musiała urosnąć, ale i tak widok był pewnie ciekawy - dzieciak śpiący w koszu z wielkim czarnym rottweilerem [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Oj chyba w przyszłym roku jeszcze sobie odpuścimy chyba, że rodzice Kuby zostawia nam przyczepe i jak już oni wrócą do pracy to my sobie pourlopujemy :) bo z roczniakiem w namiocie to chyba za szybko [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png
Myśmy często jeździli pod namiot, najlepiej "na dziko", na Bałkany... ale taka dalsza eskapada to chyba dopiero jak Hania będzie miała kilka lat więcej... A wcześniej, to rozbijemy namiot w ogródku, i będzie można iść tam "biwakować", zwłaszcza w dzień, itd [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Myśmy często jeździli pod namiot, najlepiej "na dziko", na Bałkany... ale taka dalsza eskapada to chyba dopiero jak Hania będzie miała kilka lat więcej... A wcześniej, to rozbijemy namiot w ogródku, i będzie można iść tam "biwakować", zwłaszcza w dzień, itd [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png
My mamy przyczepę ale właściwie dopiero zaczyna się z nią nasza przygoda ☺️

A bo stwierdził, że jeszcze mamy czas na kupienie ubranek :(
Aha... To po prostu marudny mąż.... ;)
W końcu co za różnica, czy kupicie ubranka miesiąc wcześniej czy miesiąc później? ;)

Mój mnie ostatnio namawiał na zakupy, więc dzisiaj/jutro zamówię łóżeczko (już wybrane, tylko przejrzeć czy jeszcze czegoś nie trzeba), łóżko dla nas, szafki nocne itd, za tydzień jedziemy do Ikei po cześć mebli, a za dwa tygodnie chce już to poskładać i poustawiać w sypialni, żeby na nas czekała... ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Aha... To po prostu marudny mąż.... ;)
W końcu co za różnica, czy kupicie ubranka miesiąc wcześniej czy miesiąc później? ;)

Mój mnie ostatnio namawiał na zakupy, więc dzisiaj/jutro zamówię łóżeczko (już wybrane, tylko przejrzeć czy jeszcze czegoś nie trzeba), łóżko dla nas, szafki nocne itd, za tydzień jedziemy do Ikei po cześć mebli, a za dwa tygodnie chce już to poskładać i poustawiać w sypialni, żeby na nas czekała... ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Aga jakie lozeczko wybraliscie? My chyba tez juz mamy wstepnie wybrane[emoji5]

0d1yskjotwwukvsu.png

mhsvvcqgf3fcp2hp.png

Aniołek[*] 8.08.2017

Do góry