reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

@klaudiaa975 - kciuki za wizytę [emoji106]
Napisz po ;)

A jeszcze ktoś dzisiaj wizytuje?

A co do ruchów - jakiś bardzo ruchliwy egzemplarz mi się trafił :D chyba po mamusi [emoji23]
Czuję przez większość dnia, jak tylko leżę, siedzę, a czasem stoję itd [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ja zaraz mam wizytę.

A jak Twoje samopoczucie?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
wlasnie pisze mojej przyjaciolce :
Ja: mam depresję czuje sie grubo...
E: tyś jest ci.pa
E: skończ
Ja: ty mnie zawsze umiesz pocieszyc...

kurtyna.. i po głębokiej rozmowie heheh
Hahaah jakiś czas temu spotkałam sie na miescie z przyjaciółką. I już szłyśmy do metra, najedzone po obiedzie i się nawiazała taka rozmowa:
Ja: Czuję sie strasznie grubo, musze zaczać znowu diete bo inaczej osiągne 100 kg w tej ciąży
S: Nie pie**ol super wyglądasz. Idziemy do cukierni na ciasto i kawe?
Ja: no dobra
:D

Od wczoraj wieczorem moja mała nie śpi, ciągle ja czuję *.* Mam nadzieję , że nie usnie na badaniu. :D w końcu ja czuję regularnie *.* A wczoraj to było cudowne jak widziałam z K przez skórę *.*

Dziękuje dziewczyny za kciuki :):* dam.znac po :) póki co, jadę do Kielc i Was nadrabiam :)
Klaudia zjedz pół godziny przed badaniem jakiegoś batona [emoji4] to pomoże jej się rozruszać na badanie [emoji4] żebyś nie musiała umawiać się na drugie jak ja [emoji2] powodzenia!

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

Hahaah jakiś czas temu spotkałam sie na miescie z przyjaciółką. I już szłyśmy do metra, najedzone po obiedzie i się nawiazała taka rozmowa:
Ja: Czuję sie strasznie grubo, musze zaczać znowu diete bo inaczej osiągne 100 kg w tej ciąży
S: Nie pie**ol super wyglądasz. Idziemy do cukierni na ciasto i kawe?
Ja: no dobra
:D
To się nazywa silna wola :D Zazdroszczę Wam tych przyjaciółek, ja nie mam żadnej :( I mi brakuje czasami pogadania z kimś tak bliskim.

Od kiedy idziesz na urlop ?
Od następnej wizyty, tak myślę, że skoro teraz mam 5 kwietnia to chyba następna za 3 tygodnie czyli 26 kwietnia, więc urlop od 27go dopiero. Ale bierzemy ślub 21.04 i piątek przed chcę wziąć wolne, do tego 2 dni po urlopu okolicznościowego puls może jeden jeszcze wezmę normalny to w sumie wolne będę miała już prawie tydzień wcześniej.

Dziewczyny jakie kupujecie ubranka dla maluszków jaki rozmiar 50 czy 56?
I czy pod pajac ubiera sie tez Body z krótkim rękawem czy to juz za dużo bedzie?

To się nazywa silna wola :D Zazdroszczę Wam tych przyjaciółek, ja nie mam żadnej :( I mi brakuje czasami pogadania z kimś tak bliskim.

Od następnej wizyty, tak myślę, że skoro teraz mam 5 kwietnia to chyba następna za 3 tygodnie czyli 26 kwietnia, więc urlop od 27go dopiero. Ale bierzemy ślub 21.04 i piątek przed chcę wziąć wolne, do tego 2 dni po urlopu okolicznościowego puls może jeden jeszcze wezmę normalny to w sumie wolne będę miała już prawie tydzień wcześniej.

jakby to powiedziala przyjaciółka @Jola92 nie ***dol po co ci w realu przyjaciolka jak masz nas :D

I czy pod pajac ubiera sie tez Body z krótkim rękawem czy to juz za dużo bedzie?

ja kupilam kilka bodizaków 50 z hm ale wcale jakies malutkie nie sa
kilkanascie ubran 56
a teraz sie zabieram za 62 i na tym koncze pozniejsze rozmiary bede kupowac na bieżąco

pod pajaca nie bede juz dawac body

reklama
Ja mam najmniejsze 56. Też się zastanawiam co ubrać na wyjście ze szpital jeśli będzie np koło 30 stopni. Czy body z krótkim rękawem i na to pajacyk czy sam pajac, czy samo body na krótki rękaw i z krótkimi nogawkami i np okryć małego tylko pieluszką flanelową w foteliku?

Do góry