reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2018

@olaaa7 ja mialam koszule szpitalną wiazana z tylu po urodzeniu marceliny jak polozna ją wygciągneła to najpierw pomyslalam o fuck... zupelnie inaczej ja sobie wyobrazalam potem pomyslalam cała tesciowa z twarzy :D a potem odwiazala mi pielegniarka ta koszule i na cycki mi ja polozyla doslownie na 10 sek
potem lukasz pepowine przeciąl a potem ja zabrali do mierzenia wazenia a ja lozysko musialam jeszcze urodzic wszystko to trwalo moze 5-7 min
Tyś jest dobra :D "cała teściowa" ! dobre :D

reklama
Hejka,

Atomek - tak,ja mialam,ale sladowe ilosci. Nic takiego zeby sie martwic :-)
Mi ostatnie kilka dni znowu serce kolacze i zadyszki lapie czesto. Widocznie przez rosnaca macice inne organy naciskaja na przepone lub pluca i ciezej sie oddycha.

Veraska - duzo zdrowka ! dobrze,ze juz czujesz sie lepiej

Ja dzisiaj wzielam wolne,a jutro Swieto Narodowe,a ze wypada w sobote to mamy wolny poniedzialek. Baja !

Milego dnia

Heja!
Co do ludzi którzy "nie mogą znaleźć pracy"... Pełno ludzi z mojego roku do tej pory nie pracują, bo sobie wyobrażali, że od razu zostaną dyrektorami, prezesami i będą zarabiać po 10000 miesięcznie... Zamiast coś robić w tym kierunku czyli lapać doswiadczenie siedzą na garnuszku rodziców, całe dnie nic nie robią i sie dziwią, że inni już pracują. . Wiecznie chcą sie spotykać i nie rozumieją, ze Ty musisz na drugi dzień wstać do pracy, ogarnać dom i zrobić coś do jedzenia. Brak słów... Jedna otwarcie mówi, że ona nie szuka pracy, tylko czeka aż znajdzie bogatego męża zeby być na jego utrzymaniu do końca życia. BRAK SŁÓW
Co do ciała w ciaży. Mi się chcę płakać jak na siebie patrzę. Czuje się jak chodząca galareta ze wszytkim za dużym...

Bolą mnie dziś masakrycznie pachwiny i czuje sie jakbym miała zakwasy na tyłku. Za oknem brzydko, szaro az mam ochotę sie zawinac w kocyk i spedzić tak cały dzień :D

Heja!
Co do ludzi którzy "nie mogą znaleźć pracy"... Pełno ludzi z mojego roku do tej pory nie pracują, bo sobie wyobrażali, że od razu zostaną dyrektorami, prezesami i będą zarabiać po 10000 miesięcznie... Zamiast coś robić w tym kierunku czyli lapać doswiadczenie siedzą na garnuszku rodziców, całe dnie nic nie robią i sie dziwią, że inni już pracują. . Wiecznie chcą sie spotykać i nie rozumieją, ze Ty musisz na drugi dzień wstać do pracy, ogarnać dom i zrobić coś do jedzenia. Brak słów... Jedna otwarcie mówi, że ona nie szuka pracy, tylko czeka aż znajdzie bogatego męża zeby być na jego utrzymaniu do końca życia. BRAK SŁÓW
Co do ciała w ciaży. Mi się chcę płakać jak na siebie patrzę. Czuje się jak chodząca galareta ze wszytkim za dużym...

Bolą mnie dziś masakrycznie pachwiny i czuje sie jakbym miała zakwasy na tyłku. Za oknem brzydko, szaro az mam ochotę sie zawinac w kocyk i spedzić tak cały dzień :D
Tak mi się przypomniał że przyjechał Klaudi mężczyzna ;D nie to żebym winę za niepogodę zwalała na niego ;D

Link do: Koszula na ramiaczkach ciążowa do karmienia L/XL
Chyba taka na ramiączkach lepsza do porodu prawda? Czy lepiej kupić taką z flizeliny lub czegoś podobnego?

Ola, jestem tego zdania co reszta dziewczyn że lepiej cokolwiek bawełnianego, z rękawkiem czy na ramiaczkach, ale nie tą fizelinę, bo i tak będzie Ci pot ściekał po tyłku ;) a co dopiero w tym...

serio jak ją wycigneli plakala i miala identyczny wyraz twarzy jak tesciowa jak ryczy hahah jezu pamietam to do dzis ten widok :D

Hahahahahah a teraz jak jest? :D

@Jola92, tylko upewnij się zawczasu czy masz zapas pasztetu :*

Tak mi się przypomniał że przyjechał Klaudi mężczyzna ;D nie to żebym winę za niepogodę zwalała na niego ;D

ahahahaha nie no w ogóle nikt nie ma do niego pretensji:sorry::sorry::laugh2:

Heja!

Co do zawiniecia się w koc - może to niegłupi pomysł ;)
Cacao i pod koc z książką :)

A jakbyś miała wyrzuty sumienia, to pomyśl, czy po porodzie będziesz mogła tak się poopieprzać bez zobowiązań? [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Noo, wiadomo skąd taka pogoda :D

Ola, jestem tego zdania co reszta dziewczyn że lepiej cokolwiek bawełnianego, z rękawkiem czy na ramiaczkach, ale nie tą fizelinę, bo i tak będzie Ci pot ściekał po tyłku ;) a co dopiero w tym...

Przekonałyście mnie, kupię na ramiączkach :) A do porodu to ta koszulka może być taka zwykła czy z funkcją karmienia? :p

reklama
Heja!

mam kolezanke ktora poszla na studia tylko po to zeby nie isc do pracy bo ona bedzie miala bogatego meza i nie bedzie musiala pracowac... ma męza haha bizmesmena za 5 zl zadłuzony na maxa, wszedzie dlugi a kolezanka pracuje na stacji paliw na 3 zmiany zeby na zycie miec .. wiec jak slysze takie teksty to az mi sie noz otwiera ...

teraz naszczescie podobna jest do mnie taka mala kopia :D jedynie kształt głowy i brode ma po męzu

ale jak bylam w ciazy to wyobrazalam sbie ze jak sie urodzi to bedzie miala ciemne wlosy i oczy i cere po mezu a byla zupelnie odrotnie :D

teraz juz nic sobie nie wyobrazam hahaha

Do góry