reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2018

No, no, ale lepiej żeby Was nie bagatelizowala i częściej teraz sprawdzała czy wszystko dobrze

f2w39n7303c24ozn.png
Już ja jej na to niepozwole może być tego pewna :D

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Urodzinowe dobre wieści :) Mały 545gramow, szyjka 4cm i zamknięta. Łożysko już 5 cm od ujścia szyjki i nie powinno sprawiać kłopotów więcej. Takze walczymy dalej, lekarz zadowolony. Mały wychodzi wagowo trochę poniżej 50 centyla. Ułożony główkowo.
Smetny dzień mi się trafił na urodziny. Ciemno coś i pada eh eh.
A nie mówiłam??[emoji3]czarownica darka się nie myli. Cieszę siee z dobrych wieści.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Nowaja16 u mnie podobnie z terminem. Lekarz chcw rozwiązywać ciążę kolo 15-20 czerwca więc czas zaczyna mi uciekać.

Ja daję pomysły a Ty mówisz jakie kroki należałoby poczynić aby to uskutecznić. Kurde, razem byśmy mogły rządzić światem albo chociaż internetem! :D

Ja wcinam właśnie śniadanko Zobacz załącznik 842398
A potem się ogarniam bo lecę na wczesny lunch z koleżankami a potem zakupowe szaleństwo z moim Ł :) Mam nadzieję że jakoś dam radę sie toczyć bo dziś wyglądam już jak wielorybek Zobacz załącznik 842399
Na zdjeciu prócz Nas bałagan na toaletce pt. "A gdzie są moje klucze?"
Miłego dnia! :)
Sliczny brzuszek! Podobny troche do mojego, tylko u Ciebie nie ma wielkiej pupy i boczkow[emoji6]

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem po wizycie już , w domu . Szyjka skrócila się o 0.5 mm ale lekarka powiedziała że tak może być że raz się wydłuży raz skróci i że 24 i 26 tydzień to takie mega przeskoki dla organizmu i że moga występować takie bole . Dalej lezec leki brać i tyle . Jedyne co że dziś była sympatyczna jak zawsze , także mam nadzieję , że tamto to było jednorazowe zagranie.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Najważniejsze, że nic złego się nie dzieje :)
Pijesz melisę? Też działa delikatnie rozkurczowo..

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dziewczyny dogadalam sie z babka od wozka i biere ten czerwony....wyslala mi ze 30 zdjec na maila napisala ze lekki itd super stan za mala kase wiec sie nie zastanawiam.

Kupilam ubran dzieciakom. Maluszkowi tetre i flanele skarpeteczki gruszke do noska. A sobie....czarna kiecke...hahahah
I staniki. Nosilam 80 b kupilam ost c. A dzis za rada agi nabylam 75 e. I czuje wyrazna roznice i komfort noszenia.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Cieszę się, że rady się przydały :)

No i oczywiście gratuluję zakupów :D

0d1yrjjgtd95fou3.png

W sumie to od początku ciąży na każdym usg dziecko było małe.. No wybieram się do innego lekarza, lepiej się upewnić nie tyle co do płci ale co do tego, że to normalne, że dziecko malutkie. Podświadomie liczę na tę dziewczynkę, że to może jednak pepowina czy coś innego... Lekarze nie powinni nic mówić, jak nie mają pewności, bo się człowiek tylko niepotrzebnie nakręca. Albo chociaż żeby zaznaczyli, że nie ma pewności.

reklama
Cały dzień po tej glukozie czuję sie dziwnie. Momentami mi słabo, niedobrze. Właśnie jem obiad ale coś czuję że po raz pieteszy od dawna oddam go toalecie.

poczułam się lepiej po drzemce, ale w miarę normalnie to następnego dnia dopiero....

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry